Saltar al contenido

Curs de Valencià 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

    VALENCIÀ

    Preparació d’exàmens de nivell de l’valencià.

    Preparació part pràctica per a professors de secundària de valencià.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Valencià Mitjà

    Ara ho tens fàcil per presentar-t’hi gaudint de gran preparació i superar-les amb Èxit, perque emagister.com ha Afegit dins de su oferta formativa el curs de Valencià Mitjà de Centre d’Estudis Lluis Vives, amb lo qual podràs reforçar Totes els Competències que requereixes per aprovar l’examen de la mà de professionals.

    La modalitat d’ensenyança és presencial a València i hauràs d’assistir a 50 hores de classes presencials en un periode de 6 mesos, de manera que podràs presentar-te a la convocatòria d’estiu sense problemes.

    A l’examen és tindrà en compte Quant la comprensió lectora, l’Expressió escrita, els estructures lingüístiques (lèxic i semàntica, morfologia i sintaxi i normativa i ortografia) i, per últim, l’Expressió i Interacció oral.

    Dins aquestes Competències, el temari de l’curs versarà sobre Qüestions com els Següents: elocució i fonologia, geminacions, emmudiments, alfabet i grafies vocàliques, separació de frases i paraules, diftongs, hiats, accentuació gràfica, Apòstrof, contracció, guionet, oclusives, nasals , palatals, laterals, alveolars, puntuació, grafia h, etcètera.

    Si desitges que et proporcionem més informació, fes-li saber a l’centri de formació pitjant el botó que trobaràs A continuació.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Valencià Superior

    Lo primero que aprenderás con la realización de este curso, será la elocución y la fonología de la lengua valenciana. Estudiarás la normativa ortográfica de la lengua, la separación de frases y palabras, las sílabas, los diptongos y los hiatos, la acentuación, la contracción, el guión, las oclusivas, las nasales, las palatales, las laterales, la grafía h, las abreviaciones, siglas y acrónimos, las mayúsculas y minúsculas y la puntuación, entre otras cosas.

    Te explicarán todo lo relacionado con la morfología y la sintaxis, como por ejemplo, el género y número de los sustantivos y adjetivos, los artículos definidos, los posesivos, los numerales, los cuantitativos, los indefinidos, las preposiciones, las conjunciones, los adverbios, etc. Finalmente, también aprenderás el léxico y la semántica de la lengua valenciana.

    El curso tiene una duración total de 70 horas y se imparte en modalidad presencial.

    Si te interesa y quieres información complementaria, no dudes en ponerte en contacto con el centro de formación a través de emagister.com.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Preguntes freqüents

    Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

    Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

    Per qué serveix formarse amb l’INEM?

    El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

    Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

    Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.