Saltar al contenido

Curs de Socorrisme Aquàtic 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

busseig Nocturn

Curs de 4 hores de busseig nocturn a Madrid
Et crida l’atenció a l’idea de bussejar de noceh? Aquest curs de busseig s’especialitza en el busseig de nit, experiència encara més màgica i sorprenent. Per ser de nit, requereix alguns requisits de seguretat que coneixeràs gràcies a aquest curs. Un curs presencial a Madrid de 4 hores lectives en què gaudiràs d’una altra de les variants de l’busseig.

Busseig de Reciclatge

Dóna una nova chance a el busseig
Has provat el busseig un dia i no et va anar bé? Aquest curs serveix perquè intentis de nou amb un professor experimentat que et pot tornar la confiança i aconseguir donar-te el gust de bussejar sense por. Un curs presencail a Los Alcázares, a Múrcia, dissenyat perquè tornis a donar-li una oportunitat a el busseig i tornis a sentir la passió pel mar.

CURS DE BUSSEIG PROFESSIONAL

Curs de busseig professional de mitjana profunditat amb 5 especialitats i patró portuari, on aprendràs a treballar sota l’aigua amb tots els sistemes i protocols de seguretat. Aprendràs intervenció subaquàtica amb aire i nitrox, soldadura subaquàtica, instal·lacions i equips hiperbàrics, reparacions i reflotaments, construcció i obra hidràulica, navegació, maniobra i propulsió i molt mes.

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes