Saltar al contenido

Curs de Monitora de Menjador 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Monitor d’Aula Matinal, Menjador Escolar i Activitats Extraescolars

  Busques augmentar la teva horitzó professional diversificant els teus coneixements?

  Aquesta formació en Monitor d’Aula Matinal, Menjador Escolar i Activitats Extraescolars que se suma a l’àmplia oferta d’Emagister t’ajudarà a expandir els teus coneixements i aconseguir la teva màxima expressió en aquest camp de gran demanda laboral.

  Tindràs l’oportunitat d’aprendre en detall tot el relacionat amb les activitats de l’monitor d’aula matinal, menjador escolar i activitats extraescolars, la higiene i control de qualitat d’aliments, els primers auxilis en centres educatius i les tècniques i recursos d’animació en activitats de temps lliure.

  No ho pensis dues vegades, la varietat de coneixement que adquiriràs et permetrà assolir un nivell competitiu en aquest àmbit. Comunica’t amb Emagister, a través d’emagister.com i adquireix tota la informació que necessites sobre aquest i tants cursos com siguin del teu interès.

  Per accedir al curs fes click aquí

  MONITOR DE MENJADORS ESCOLARS (AMB PRÀCTIQUES EN EMPRESES GARANTIDES)

  Este Curso en Monitor de Comedores Escolares está especialmente dirigido a todas aquellas personas que pretendan adquirir conocimientos en relación con el monitor de comedores
  escolares, el comedor escolar como ámbito educativo, el funcionamiento, el perfil profesional de los monitores, la educación para la salud y la educación nutricional, las necesidades nutricionales en la etapa escolar, la dieta equilibrada, la higiene bucal y la intolerancia y alergias a los alimentos.

  Per accedir al curs fes click aquí

  MONITOR DE COMEDOR ESCOLAR, AULA MATINAL Y ACTIVIDADES EXTRAESCOLARES

  Con este curso de Monitor de comedor escolar ,aula matinal y actividades extraescolares podrás acercarte a la forma de trabajar de los profesionales en comedores escolares o aulas matinales y de tiempo libre.

  Aprenderás todas las pautas a seguir y conocerás cuáles son las medidas de seguridad que se deben tomar, entre otras cuestiones.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.