Saltar al contenido

Curs de Mecanografia Online 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Auxiliar de l’Administració de l’Estat

Preu final de el curs subjecte a finançament
Ja pots formar-te com Auxiliar de l’Administració de l’Estat, amb aquest complet aprenentatge que et presenta Emagister i l’acció formativa impartida per Campus Training, dissenyada amb un creixement exponencial i perquè obtinguis un plus en formació.

Amb aquest curs podràs preparar-te per superar les oposicions que donen accés a un lloc de treball estable i ben remunerada. El programa està dividit en tres mòduls on aprendràs quines són les fonts de dret administratiu, els recursos i procediments administratius, els òrgans superiors de la funció pública o l’organització de la Unió Europea. Així mateix, aprendràs a realitzar les funcions més rellevants en el teu dia a dia laboral, com la utilització d’ordinadors amb el sistema operatiu Windows, els processadors de text, Excel i Access.

Ara que aquestes interessat dóna clic en demanar informació i amb gust t’assessorem en les inquietuds que tinguis i et guiarem en el procés d’inscripció.

Mecanografía

La mecanografia és necessària en un entorn altament digital en el qual moltes ocupacions requereixen el ràpid ingrés d’informació en ordinador per complir amb un ritme laboral. Adquirir aquesta agilitat a l’escriure et obrirà els horitzons laborals en tot tipus d’empreses, gràcies a la demandada que és aquesta competència.

Si vols millorar les teves habilitats en l’escriptura amb teclat i adquirir una pràctica professional en mecanografia, aquesta formació és per a tu. Amb aquest curs aconseguiràs augmentar la teva velocitat i perfecció en l’escriptura per ordinador, aprenent d’una manera senzilla i efectiva gràcies a l’execució d’exercicis pràctics graduats i progressius. Contemplaràs a més l’evolució de l’escriptura a màquina, les proves mecanogràfiques en les administracions públiques i el teclat QWERTY, el més utilitzat en l’actualitat.

Dóna el primer pas cap al teu futur professional amb el curs de Mecanografia. Dominar aquesta eina és imprescindible per trobar feina a qualsevol empresa. No deixis passar aquesta gran oportunitat!

Online – Mecanografia amb Ordinador

Aprèn a escriure ràpid i sense mirar
La primera part de el curs de mecanografia (lliçons 1 a 13) té com a objectiu aprendre el teclat, i mostra una representació en pantalla, il·luminant les tecles que s’han d’anar prement. A la segona part (lliçons 14 a 23) desapareix el teclat i apareix el text que es va dictant, tenint com a meta repassar el teclat, adquirint velocitat i agilitat. Es practiquen textos curts, incrementant la velocitat. A la tercera part (lliçons 24 a 38) s’utilitzen textos complets, incrementant la velocitat progressivament, fins assolir l’objectiu final.

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes