Saltar al contenido

Curs de Medicina de Muntanya 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Medicina a situacions extremes de muntanya

  Sabries com atendre muntanyencs en situacions extremes?

  Vols especialitzar-te en rescats per emergències a la muntanya?

  Per saber com actuar, com atendre les persones en risc i com evitar mals majors forma’t a consciència amb aquest curs de Medicina a situacions extremes de muntanya. Emagister.com incorpora aquest curs al seu catàleg perquè puguis actuar en situacions atípiques i reaccionar adequadament davant d’emergències a la muntanya.

  La formació a distància et permet fer compatible el curs amb altres obligacions. Podràs estudiar a partir dels materials d’aprenentatge que rebràs a casa teva.

  Si ho necessites, professors experts t’ajudaran durant el procés d’aprenentatge i resoldran els teus dubtes. La durada estimada és de 77 hores d’estudi.

  Coneixeràs les característiques específiques de l’assistència a la muntanya. Aprendràs a tractar i controlar el mal d’altura.

  Coneixeràs les conseqüències de les lesions per fred i com atendre hipotèrmies o congelacions.

  Et ensenyaran tècniques per estabilitzar a l’malalt i mètodes de transport a la muntanya.

  Sabràs com tractar les lesions més comunes en esport per la muntanya i seràs capaç de realitzar un reconeixement mèdic a l’muntanyenc.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Urgències en Muntanya i Mitjans inhòspits

  Aquest curs permet als professionals d’infermeria i medicina comptar amb un adequat coneixement específic de l’mig, els materials, les tècniques de progressió i els procediments necessaris per a realitzar un rescat en muntanya i mitjans inhòspits.

  Ofereix formació específica de medicina i infermeria de muntanya i en urgències, una especialitat molt demandada a causa de l’increment de població que practica esports de muntanya en els últims años.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Primers Auxilis i Rescat en Muntanya

  Curs de Primers Auxilis i Rescat en Muntanya. Curs d’Atenció sanitària en muntanya, recerca i rescat dirigit a primers intervinents.

  La finalitat última del programa de formació és capacitar l’assistent en la prevenció iatenció de les lesions i accidents mésfreqüents en muntanya i dotar-lo delsconeixements teoricopràctics necessarisper poder participar / integrar-se amb èxiti seguretat en operacions conjuntes de

  Cerca, Socors i Salvament en Muntanya i Zones Aïllades

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.