Saltar al contenido

Curs de Monitor de Lleure Intensiu 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Direcció i Gestió de Centres Lúdics Infantils

  Millora la teva productivitat i aprofita aquesta oportunitat que t’ofereix Emagister i el curs de Direcció i Gestió de Centres Lúdics Infantils, que ofereix Foment Professional, el qual et dóna les possibilitats d’aprendre i exercir-se satisfactòriament en aquest àmbit.

  Els participants adquireixin les competències per dirigir una línia de negoci dins de l’àrea d’educació infantil, fent-ho des d’una visió estratègica i integral del conjunt de l’organització.

  Per a això, el curs es divideix en tres mòduls: un primer mòdul de direcció i gestió d’empreses (en el qual s’aborden conceptes com el lideratge, la gestió empresarial, la presa de decisions, la resolució de conflictes o el treball en equip) , un segon mòdul de màrqueting (centrat en punts com la política de preus, la publicitat, la promoció o el pla de màrqueting) i un tercer mòdul sobre Infància (en el qual es toquen temes com la pedagogia, l’educació, la metodologia de l’ joc o la seguretat infantil).

  La formació està especialment adreçada a titulats universitaris, així com a professionals, amb o sense formació prèvia, que tinguin experiència en el sector i vulguin millorar les seves competències.

  El centre de formació es posarà en contacte amb tu una vegada «Demani Informació» resol tots els teus dubtes i inicia la seva formació de manera immediata.

  Per accedir al curs fes click aquí

  DIRECCIÓ DE CENTRES D’ANIMACIÓ, OCI I TEMPS LLIURE

  En Emagister sabem la importància d’actualitzar els coneixements i estar a l’avantguarda de les noves tendències, per aquesta raó, Cognitiom comparteix el curs en Direcció de Centres d’Animació, Oci i Temps Lliure.

  On aconseguiràs capacitar com un professional i adquirir competències per desempeñarte en el curt, mitjà i llarg termini en aquesta professió.

  En aquest curs aprendràs el procés organitzacional complet dels centres dedicats a l’esplai o temps lliure.
  Aconseguiràs generar dinàmiques que permetin integrar tots els usuaris del teu servei.

  Com director d’un centre d’animació, manejaràs els diversos components lúdics i didàctic-pràctics necessaris per a un correcte exercici de funcions, garantint la seguretat, higiene i abans de res satisfacció dels usuaris d’aquests serveis.

  Si vols més informació sobre els processos de formació, les seves característiques i els seus costos, no dubtis en contactar amb nosaltres mitjançant la pàgina web.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu

  Et encanta estar a l’avantguarda en el camp que t’apassiona?

  No esperis més, aquest curs de Dinamització d’Activitats de Lleure Educatiu, ofert per Emagister i impartit per Formació Universitària, inclou en el seu temari les últimes novetats en aquest camp d’àmplia demanda comercial.

  Aquest professional s’encarrega d’organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure educatiu dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció.

  Aquest diploma compta amb el reconeixement de la Universitat Nebrija, la qual cosa, sens dubte s’incrementarà substancialment el seu currículum professional.

  La varietat de coneixement que adquiriràs et permetrà assolir un alt nivell competitiu en aquest àmbit. Comunica’t amb Emagister, a través d’emagister.com i adquireix tota la informació que necessites sobre aquest i tants cursos com siguin del teu interès.

  No oblidis que el coneixement és la teva millor arma!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.