Saltar al contenido

Curs de Vela 2023

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Curs de Vela

  Avantatges dels curs de vela.

  Un curs de vela lleugera és una activitat ideal per a pràcticament totes les edats, homes i dones i és possible realitzar-los de forma individual, en els grups que forma a l’escola, o amb un grup en família o d’amics.

  Un bon Curs de vela és l’activitat perfecta per aficionar-se a la navegació a vela.

  Per accedir als curs fes click aquí

  Curs d’iniciació i perfeccionament a Vela

  Tots coincidim que les pràctiques són una primera presa de contacte amb el món de la navegació i un tràmit ineludible per a l’obtenció del teu títol nàutic d’esbarjo.

  Però tots coincidim també en que l’aplicació de el programa, els horaris de pràctiques i el nombre d’hores són sens dubte insuficients per aprendre a navegar prou i adquirir experiència.

  És per això que posem en marxa el CLUB DE NAVEGACIÓ AVANTE que té com a objectiu fonamental ensenyar-te a perfeccionar els teus coneixements de navegació a vela.

  L’Embassament de Sant Joan, a més d’un bell paratge natural a tan sols 60 kms. de Madrid, és també un excel·lent escenari per a l’aprenentatge de la navegació a vela per les següents raons:

  Màxima atenció per part dels alumnes: Al Embassament de Sant Joan no hi ha onada i, per tant, no hi ha cap signe de mareig.

  Això permet als alumnes un nivell molt alt d’atenció, alguna cosa molt necessari quan s’està intentant captar les explicacions de l’instructor, la direcció de vent i adequat govern de l’embarcació.

  Maniobra constant: Els límits geogràfics de l’embassament de Sant Joan, obliguen a maniobrar (virar per avant o trabujar) constantment. Tenim comptabilitzades, 47 virades per avant en un matí navegant rumb a l’oest i 27 trabujades (virades per popa) de tornada a la base. Evidentment, la repetició de les maniobres és la clau de l’aprenentatge i, en aquest sentit, els alumnes surten realment entrenats.

  Molta sensibilitat: a causa de l’orografia de l’entorn en el Embassament, el vent rola molt (canvia de direcció). Aquesta circumstància aguditza la sensibilitat i ajuda a l’alumne a «visualitzar» el vent.

  Per accedir als curs fes click aquí

  Escola de vela

  Gran temps-Amb una mica d’abric gaudim de naturalesa i sol.

  El més important és que vam sortir sempre: en el moment que hi hagi un tripulant vam salpar i com a màxim 4 tripulants perquè sigui una formació molt personalitzada.
  FORMACIÓ molt especialitats.

  Aquest curs, impartit a l’Embassament de Sant Joan, està especialment indicat per a aquelles persones que no hagin tingut cap experiència en vela o, tenint una experiència anterior en vela de creuer, desitgen aprofundir en el seu coneixement.

  Ens adaptem a el nivell de cada navegant i li anirem donant cada vegada més coneixements i seguretat perquè sigui capaç de chartear un vaixell amb tota seguretat.

  Vam sortir amb molt de vent amb rínxols sempre amb seguretat: (senyal d’identitat),
  Iniciarem la jornada amb una exposició teòrica sobre coneixements bàsics i el que realitzarem al vaixell. Passarem a l’aigua per explicar les diferents maniobres.

  Tot això es realitzarà de manera que l’alumne vagi afianciando el seu coneixement de manera segura.

  Per accedir als curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.