Saltar al contenido

Curs de Ratafia 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Taller d’elaboració d’una autèntica ratafia al Rebost de Can Moragues

  Descobreix els secrets més ben guardats de la ratafia; una de les begudes típiques per excel·lència dels Països Catalans.

  Elaborar la ratafia és tot un art i una tècnica ancestral i molt acurada. Els companys de La Sobirana són uns amants d’aquesta beguda i uns grans experts en fer barreges i licors catalans.

  Si teniu curiositat per conèixer què es cou darrere la ratafia i voleu aprendre a fer-ne una, el Pau, l’Ernest i el Pau us esperen al Rebost de Can Moragues.

  En aquest espai tant acollidor elaborareu la vostra pròpia ratafia pas a pas, amb tots els ingredients necessaris: herbes seques i fresques, nous verdes de proximitat, espècies i aiguardent de vi.

  I perquè en pugueu presumir, us emportareu a casa la garrafa a punt de macerar i ja podreu dir que en sou uns grans productors. Us animeu?

  Per accedir al curs fes click aquí

  Ratafia i altres licors d’estiu

  Es començarà el taller amb una explicació dels diferents alcohols que s’utilitzen en la preparació de la ratafia i es coneixeran les plantes imprescindibles per a fer una bona ratafia .

  Seguidament es farà una passejada per les Gavarres per conèixer i recol.lectar les espècies que usem per a fer ratafia i altres licors.

  A la tarda s’explicaran receptes de diferents licors i es prepararà ratafia .

  Cada alumne s’emportarà dues ampolles  de ratafia a casa elaborades  amb diferents alcohols .

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.