Saltar al contenido

Curs de Ratafia 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Taller d’elaboració d’una autèntica ratafia al Rebost de Can Moragues

Descobreix els secrets més ben guardats de la ratafia; una de les begudes típiques per excel·lència dels Països Catalans.

Elaborar la ratafia és tot un art i una tècnica ancestral i molt acurada. Els companys de La Sobirana són uns amants d’aquesta beguda i uns grans experts en fer barreges i licors catalans. Si teniu curiositat per conèixer què es cou darrere la ratafia i voleu aprendre a fer-ne una, el Pau, l’Ernest i el Pau us esperen al Rebost de Can Moragues.

En aquest espai tant acollidor elaborareu la vostra pròpia ratafia pas a pas, amb tots els ingredients necessaris: herbes seques i fresques, nous verdes de proximitat, espècies i aiguardent de vi.

I perquè en pugueu presumir, us emportareu a casa la garrafa a punt de macerar i ja podreu dir que en sou uns grans productors. Us animeu?

Ratafia i altres licors d’estiu

Es començarà el taller amb una explicació dels diferents alcohols que s’utilitzen en la preparació de la ratafia i es coneixeran les plantes imprescindibles per a fer una bona ratafia .

Seguidament es farà una passejada per les Gavarres per conèixer i recol.lectar les espècies que usem per a fer ratafia i altres licors.

A la tarda s’explicaran receptes de diferents licors i es prepararà ratafia . Cada alumne s’emportarà dues ampolles  de ratafia a casa elaborades  amb diferents alcohols .

Montseny: Las hierbas de la Ratafía

Grup: Màxim de 18.
Públic: No cal que els participants tinguin cap coneixement previ sobre el tema. Són benvingudes persones dedicades a l’àmbit de la cuina i les begudes, la salut, la natura i la cultura popular.
Dificultat: mitjana. Caminarem per senders i camins amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades a l’trànsit per fora dels camins.
Transport: vehicles privats. En cas de no disposar buscarem la possibilitat d’anar amb altres persones de el grup. Cal que els vehicles puguin transitar per espais amb camins de muntanya o similars.
Altres: per a persones amb intoleràncies o dietes diferents cal que ens ho faci saber per poder adaptar el menú. La casa no admet gossos, ja que hi ha dos propis.
Professor: Evarist March, Botànic. (Naturalwalks). Noemí Ricós (El Buxaus).

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes