Saltar al contenido

Curs de Ratafia 2021

Taller d’elaboració d’una autèntica ratafia al Rebost de Can Moragues

Descobreix els secrets més ben guardats de la ratafia; una de les begudes típiques per excel·lència dels Països Catalans.

Elaborar la ratafia és tot un art i una tècnica ancestral i molt acurada. Els companys de La Sobirana són uns amants d’aquesta beguda i uns grans experts en fer barreges i licors catalans. Si teniu curiositat per conèixer què es cou darrere la ratafia i voleu aprendre a fer-ne una, el Pau, l’Ernest i el Pau us esperen al Rebost de Can Moragues.

En aquest espai tant acollidor elaborareu la vostra pròpia ratafia pas a pas, amb tots els ingredients necessaris: herbes seques i fresques, nous verdes de proximitat, espècies i aiguardent de vi.

I perquè en pugueu presumir, us emportareu a casa la garrafa a punt de macerar i ja podreu dir que en sou uns grans productors. Us animeu?

Ratafia i altres licors d’estiu

Es començarà el taller amb una explicació dels diferents alcohols que s’utilitzen en la preparació de la ratafia i es coneixeran les plantes imprescindibles per a fer una bona ratafia .

Seguidament es farà una passejada per les Gavarres per conèixer i recol.lectar les espècies que usem per a fer ratafia i altres licors.

A la tarda s’explicaran receptes de diferents licors i es prepararà ratafia . Cada alumne s’emportarà dues ampolles  de ratafia a casa elaborades  amb diferents alcohols .

Montseny: Las hierbas de la Ratafía

Grup: Màxim de 18.
Públic: No cal que els participants tinguin cap coneixement previ sobre el tema. Són benvingudes persones dedicades a l’àmbit de la cuina i les begudes, la salut, la natura i la cultura popular.
Dificultat: mitjana. Caminarem per senders i camins amb poc pendent. Cal que les persones estiguin acostumades a l’trànsit per fora dels camins.
Transport: vehicles privats. En cas de no disposar buscarem la possibilitat d’anar amb altres persones de el grup. Cal que els vehicles puguin transitar per espais amb camins de muntanya o similars.
Altres: per a persones amb intoleràncies o dietes diferents cal que ens ho faci saber per poder adaptar el menú. La casa no admet gossos, ja que hi ha dos propis.
Professor: Evarist March, Botànic. (Naturalwalks). Noemí Ricós (El Buxaus).

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *