Saltar al contenido

Curs de Pastisseria 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Expert en Pastisseria Professional

  T’agradaria convertir-te en un pastisser professional? Ara tens l’oportunitat d’aconseguir-cursant aquest màster en pastisseria.

  Aprendràs les millors tècniques de rebosteria creativa, tant dolça com salada, i podràs treballar en aquest sector gastronòmic tan demandat.

  Es tracta d’una formació superior impartida a distància. Per accedir a aquests estudis, hauràs de disposar d’una titulació universitària o bé comptar amb la suficient experiència professional, que serà valorada per un comitè de centre.

  Podràs estudiar des de casa i amb horaris totalment flexibles, però sempre amb el suport d’un equip docent altament qualificat i amb una llarga trajectòria professional que et guiarà en tot moment.

  A més, el temari està especialment confeccionat per a l’educació a distància, garantint la correcta comprensió de la mateixa.

  D’aquesta manera, el programa docent s’estructura en cinc mòduls diferenciats segons la seva temàtica. Així, començaràs estudiant els conceptes bàsics de la pastisseria general, descobrint la seva història, la maquinària que s’empra o les últimes tendències de el sector.

  A continuació, et centraràs en les masses fermentades i la rebosteria salada, aprenent a fer, entre altres coses, masses de pasta de full, pasta trencada o pans plans.

  Acabaràs el curs veient diferents receptes pastisseres de tot el món i endinsant-te en el món de la xocolata i la rebosteria creativa.

  Adquiriràs tots aquests coneixements al llarg de 400 hores lectives i, a l’finalitzar-les, obtindràs un títol propi que acreditarà tot el que hagis après durant el màster.

  Per a més informació, demana-i emagister.com et posarà en contacte amb el centre de formació.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Rebosteria

  El mercat laboral és més competitiu que mai, és per això que Emagister juntament amb el centre de formació porten una alternativa que t’ajudarà en aquests temps.

  Diploma Títol Rebosteria.

  Aquest professional s’encarrega de preelaborar, preparar, presentar i conservar tota classe de productes de rebosteria i definir les seves ofertes, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establerts i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.

  El diploma – títol Rebosteria (HOTR0509) amb Reconeixement Universitari per la Divisió de Formació Contínua de Universitat Nebrija permet a l’alumne, sense cap dubte, incrementar substancialment el seu currículum professional.

  Si vols més informació sobre els temes que trobaràs en aquest curs, si us plau, aneu a la pestanya anomenada ‘Temari’ on podràs fer-te una millor idea dels mòduls i continguts d’aquest programa.

  No perdis l’oportunitat de formar-te amb professionals d’experiència i alta qualitat.

  No dubtis a fer clic al botó «Demana informació» que trobaràs a Emagister si t’interessa aquesta àrea. Formació Universitària es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

  Per accedir al curs fes click aquí

  REBOSTERIA -AMB PRÀCTIQUES EN EMPRESA GARANTIDES –

  El Programa està especialment dissenyat per a usuaris que estiguin interessades a adquirir coneixements sobre Rebosteria i que vulguin assegurar-se un recorregut ascendent en aquesta àrea, amb una especial elevació i consolidació de competències.

  Permet conèixer l’elaboració de masses i pastes de pastisseria – rebosteria, les elaboracions complementàries, les ofertes de rebosteria, aprovisionament intern i control de consum, l’elaboració i presentació de productes fets a base de masses i pastes, elaboració i presentació de postres de cuina , entre d’altres.

  A més, a la fi de cada unitat didàctica l’alumne trobarà exercicis d’autoavaluació per poder fer un seguiment de manera autònoma sobre els coneixements adquirits fins al moment i sobre la necessitat o no, de reforçar en alguns temes concrets.

  En ambdues modalitats l’alumne rebrà accés a un curs inicial on trobareu informació sobre la metodologia d’aprenentatge, la titulació que rebrà.
  Campus Virtual, què fer un cop l’alumne hagi finalitzat i informació sobre Grup Esneca Formació. A més, l’alumne disposarà d’un servei de classes en directe.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.