Saltar al contenido

Curs de Monitor de Lleure Intensiu Setmana Santa 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  CURSOS DE MONITOR / A I DIRECTOR / A DE TEMPS LLIURE

  A qui va dirigit?

  Per a majors de 18 anys amb interès o que estiguin treballant com a animadors de temps lliure – en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes- i volen obtenir una formació global bàsica formant com monitors. Aquesta és la vostra oportunitat!

  DESCRIPCIÓ

  El Curs de monitor / a prepara a l’alumne per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, capacitant-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de la aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors i amb atenció a les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

  QUÈ APRENDRÀS?
  Els continguts s’estructuren a partir de 3 mòduls formatius:

  1. M1: Activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil
  2. M2: Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil
  3. M3: Tècniques i recursos d’animació en activitats d’oci

  Els diferents mòduls de el curs fan referència a la Normativa de Joventut, als quals s’estableixen en el certificat de professionalitat de Dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil de la família professional de serveis socioculturals ia la comunitat i formen part de l’Catàleg modular integrat de formació professional.

  Aquests permetran transmetre a l’alumnat les capacitats per aplicar-les a la seva pràctica educativa.

  Per a més informació dels continguts, consultar l’apartat d’informació acadèmica.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Monitor d’Activitats de temps lliure

  Ets conscient de les portes que s’obren gràcies a el coneixement i la formació contínua?
  En aquest cas, aquestes en el lloc indicat! L’equip de YaEstudio portem per a tu aquesta formació en Monitor d’Activitats de temps lliure que t’ajudarà a seguir creixent i obrir-te cada vegada més portes en el món laboral.
  No ho pensis més i aprofita ara aquesta oportunitat de formar-te o certificar els teus coneixements per millorar la teva exercici professional.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Monitor d’Oci i Temps Lliure Infantil i Juvenil + Coordinador / Director Monitors + Màster Coaching Infantil i Juvenil

  T’agradaria treballar en el sector de l’oci i temps lliure? Ara pots aconseguir realitzant el curs de Monitor d’Oci i Temps Lliure Infantil i Juvenil + Coordinador / Director Monitors + Màster Coaching Infantil i Juvenil.

  Aquest curs està dirigit a empresaris, directius, emprenedors, treballadors de el sector infantil interessats en adquirir els coneixements i habilitats necessaris per al treball en oci i temps lliure.

  A l’acabar aquest curs coneixeràs a la perfecció aspectes com el de les funcions i paper de l’animador, l’activitat física, sabràs coordinar qualsevol tipus de grup infantil o juvenil, i dominaràs tant l’àrea sociocultural com l’àrea educativa.

  Si creus que aquesta és l’oportunitat que estaves esperant per gaudir de la teva feina, no dubtis més i contacta amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web perquè puguem informar-te sobre tot el que necessites sense cap tipus de compromís.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.