Saltar al contenido

Curs de Literatura Catalana Contemporània 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Grau de Llengua i Literatura Catalanes

  La societat contemporània valora més que mai la formació d’especialistes amb un coneixement sòlid de llengües i de les diferents maneres de construir textos i produir contingut, fins i tot es podria dir que és una necessitat de primer ordre.

  L’oferta acadèmica de la present especialització comprèn temes com llengua, cultura i societat, introducció a l’estudi de la literatura, introducció a les ciències de l’llenguatge, llengua llatina: llengua, literatura i cultura, introducció a la literatura europea, sociologia, competències TIC a llengua i literatura catalanes, a més de la possibilitat d’aprendre dos idiomes moderns, entre d’altres coneixements essencials per a aquest camp acadèmic.

  Si vols saber més sobre aquest curs, no dubtis en escriure’ns mitjançant la nostra pàgina web www.emagister.com i un assessor comercial es posarà en contacte amb tu a la brevetat possible.

  Per accedir al curs fes click aquí

  MÀSTER UNIVERSITARI EN LITERATURES HISPÀNIQUES (CATALANA, GALLEGA I BASCA) EN EL CONTEXT EUROPEU

  Et fascina la literatura i vols formar-te per dedicar-t’hi?

  Ja ho fas, però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte?

  Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Es tracta del Màster Universitari en Literatures Hispàniques (catalana, gallega i basca) en el Context Europeu. oferta dins del catàleg formatiu d’Emagister.

  Amb ell, et convertiràs en tot un professional.

  Aquest títol oficial de màster aprofundeix en l’estudi de les literatures catalana, gallega i basca col·locant dins el context europeu, és a dir, relacionant-les amb diverses literatures europees (entre elles, també l’espanyola).

  L’objecte principal d’investigació són els textos literaris, contemplats tant des d’una perspectiva filològica com cultural i històrica.

  Sumant a això, et programa et proporciona formació avançada per a la investigació filològica i cultural en les diferents àrees de coneixement que li són pròpies.

  La variada oferta d’assignatures permet que l’estudiant es configuri l’itinerari que més s’ajusti als seus interessos. En qualsevol cas, haurà de realitzar 65 crèdits, incloent el treball final (10 crèdits).

  És obligatori que cursi a l’almenys 15 crèdits repartits entre els corresponents a literatura catalana, literatura gallega i literatura basca, de qualsevol dels mòduls de el programa, exceptuant als llicenciats en alguna d’aquestes filologies respecte a la matèria corresponent.

  Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional! Sol·licita més informació a través de Emagister.com.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Llengües aplicades

  Màster oficial en lingüística.

  Lingüística, fonètica i literatura.

  Emagister.com publica el Màster en Llengües Aplicades (online).

  Un pla formatiu que té per objecte el facilitar la inserció dels estudiants en l’àmbit de les aplicacions especialitzades vinculades amb el domini de llengües en contextos multilingües i interculturals.

  Aporta coneixements de lingüística, fonètica i literatura en contextos multilingües i interculturals especialment en entorns molt vinculats a les TIC. Té la doble orientació investigadora i professionalitzant.

  Per a la teva avanç formatiu comptaràs amb un material didàctic de qualitat, totalment actualitzat, així com la conducció docent d’un equip de professionals d’àmplia experiència en el sector.

  Continua en emagister.com per descobrir tota la informació que necessites sobre aquest curs i o altres de similars.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.