Saltar al contenido

Curs de Germană 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Aprendre alemany

Per a determinades professions, heu de demostrar un determinat nivell d’idioma. El nivell lingüístic s’estableix més sovint d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (ERA). El nivell d’idioma es divideix en diferents nivells: A1, A2, B1, B2, C1, C2. Podeu trobar més informació sobre el nivell d’idioma necessari per al reconeixementReconeixement-Cerca.

Centres d’assessorament a prop vostre i Autoritat competentt’assessoraran sobre cursos d’idiomes. Truqueu a aquests assessors!

A continuació trobareu una selecció de diferents proveïdors de cursos d’alemany. També podeu obtenir de la majoria de licitadorscertificats d’idioma. Però podeu aprendre alemany en privat i després fer un examen.

Cursos d’integració

Al curs d’integració s’aprèn alemany per a la vida quotidiana. Al final del curs, realitzareu un examen per al nivell d’idioma B1. També hi ha els anomenats cursos de primera orientació . Potser no us podeu quedar a Alemanya? Ets d’un país anomenat d’origen incert? Després podeu fer un primer curs d’orientació.

Romanès – alemany per a principiants Curs d’idioma romanès – alemany

Apreneu alemany de manera ràpida i ràpida a través de cursos d’idiomes basats en el llibre MP3 2 . L’alemany és una llengua estrangera inclou 100 lliçons fàcils (100 lliçons gratuïtes). Tots els diàlegs i frases són parlats per parlants nadius. No cal cap coneixement previ de gramàtica. Podeu començar a aprendre de seguida! Simplement feu clic a la frase per veure les respostes.

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes