Saltar al contenido

Curs de Fotografia 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Màster en Impressió Digital

  Emagister ha afegit a la seva oferta formativa aquest nou i complet Màster en Impressió Digital, una formació d’avantguarda que et brindarà els coneixements necessaris per a desenvolupis les habilitats i competències que et permetin fer de la impressió teu desenvolupament professional.

  El curs consta de diversos blocs amb diferents temàtiques. Entre ells destaquem els processos gràfics: productes i sistemes (on estudiaràs els tipus d’empreses: organització i estructura), recepció d’arxius per a la impressió digital (en el qual aprendràs els mètodes, normatives i sistemes de protecció dels documents informàtics), processos d’impressió digital (on coneixeràs les màquines d’impressió: de plec, de bobina, etc.).

  El temari que es proposa ha estat dissenyat acuradament per un grup d’experts que busquen que desenvolupis perfectament totes les teves habilitats. Els conceptes i habilitats que obtindràs, seran la clau per enfrontar-te a el món professional amb fermesa i decisió.

  Què esperes per a convertir-te en el millor? Aquest diplomat et dóna les eines per fer-ho, tu poses la creativitat. Si tens dubtes, fes clic a «Demana informació» i el centre et contactarà a la brevetat.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Graduat en fotografia

  T’agradaria aprendre les habilitats, aptituds i coneixements necessaris per a ser un expert en fotografia? Si és així, has de saber que Emagister t’ofereix la possibilitat de realitzar el curs més apropiat impartit per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya amb un mètode presencial perquè li treguis el major profit.

  El Graduat en Fotografia té una durada de tres anys i la seva finalitat és oferir una formació tècnica i humanística a el futur fotògraf, de manera àmplia i sòlida.

  Al Primer Quadrimestre trobaràs la següent formació: la Il·luminació I, el Laboratori Digital 1, la Imatge i Composició, Tecnologia I, la Foto amb Mòbil. [Si vols més informació sobre els temes que abordaràs en aquest curs us plau aneu a la pestanya anomenada Temari on podràs fer-te una millor idea de el coneixement que rebràs].

  No has de deixar passar aquesta excel·lent oportunitat, recorda que és important que aconsegueixis una qualificació que et permeti incrustarte de manera immediata a l’mercat laboral, dóna clic a el botó d’informació perquè el centre es posi en contacte amb tu, resolguin tots els teus dubtes i iniciïs la teva formació de manera immediata.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs de Direcció de Fotografia

  L’objectiu d’aquest excel·lent curs a distància proposat per Emagister.com, és proporcionar a l’alumne, els coneixements i les habilitats necessàries per iniciar una carrera com a fotògraf professional o com aficionat avançat. Un curs totalment actualitzat i molt complet, que abasta tots els aspectes de la fotografia.

  El contingut aquesta conformat per 5 mòduls amb les seves unitats formatives i didàctiques, on l’alumne aprendrà sobre: Narracion amb imatges, el llenguatge cinematogràfic, equip de rodatge, cinematografia digital, il·luminació, teoria de la color, post producció i edició

  No esperis més i inscriu-te ara mateix amb Emagister.com. Comença a prendre les teves classes a distància des de la comoditat de casa teva, ajustant els teus propis horaris

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.