Saltar al contenido

Curs de Comptabilitat 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Controller Financer

  Planificar, controlar i gestionar l’activitat financera de particulars i empreses

  Aquest curs parteix de nocions bàsiques de la comptabilitat i la gestió financeres, per tal de fer una introducció completa sobre la seva metodologia i aprofundir en l’estudi de les seves normes i procediments, que serviran per registrar tots els fets econòmics i financers que es presenten en el cicle econòmic de l’empresa.

  D’altra banda, la seva finalitat també és proporcionar la formació que permeti detectar les operacions que puguin estar relacionades amb el blanqueig de capitals i instruir sobre la forma de procedir en aquests casos, gràcies a un entorn participatiu i amb un enfocament pràctic.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Carrera professional Consultoria SAP Finances i Controlling.

  Tallers pràctics en empreses garantides.
  Vols fer un pas endavant en el teu futur professional?

  T’agradaria aprendre a controlar les finances i la tresoreria d’una empresa amb SAP? Si és així, Emagister et presenta aquesta Carrera professional Consultoria SAP Finances i Controlling. (FI, TR, CO & IM), impartida per la prestigiosa TÒQUIO New Technology School.

  El control de la tresoreria i les finances és per a qualsevol empresa de qualsevol sector una tasca vital. En un escenari d’intercanvi global en els negocis, els fluxos de tresoreria són cada vegada més complexos a nivell tant administratiu com a legal i és per això que l’especialització que s’exigeix ​​als candidats a aquest tipus de treball és cada vegada més gran.

  Si t’atreu la idea de dedicar-te professionalment a aquestes tasques, a Tòquio t’oferim la solució perfecta per a entendre tots els elements que donen forma a aquest treball gràcies al nostre curs de Consultor SAP Financera i Tresoreria.

  Amb el nostre mètode i una cura temari (que abasta tant els processos més bàsics, com el registre de documents, fins als tancaments anuals i la creació d’estratègies de tresoreria), tindràs totes les eines al teu abast per convertir-te en un expert i afegir a el teu currículum un coneixement professional molt apreciat per les empreses

  Si estàs interessat en realitzar aquesta formació, fes click al botó de «Demanar informació». D’aquesta manera, els nostres assessors podran posar-se en contacte amb tu per proporcionar-te tota la informació que necessites i resoldre’t tots els dubtes que tinguis. No deixis escapar aquesta oportunitat!

  Per accedir al curs fes click aquí

  Tècnic Expert en Nominaplus

  Vols augmentar les teves oportunitats laborals mentre et capacites en el tema que t’apassiona?

  Emagister és el teu millor aliat en l’abast dels teus propòsits, oferint aquest Tècnic Expert en Nominaplus, impartit per Educa Business School.

  Durant el desenvolupament d’aquest curs ampliaràs els teus coneixements i superaràs les teves expectatives, travessant un ampli i complet temari.

  Aquesta formació et brindarà les eines necessàries per conèixer les característiques de l’entorn de la feina, empresa, els convenis, els treballadors, les nòmines, les assegurances socials, les retencions, els informes, les utilitats i les còpies de seguretat. L’anterior distribuït en 10 robustes unitats didàctiques.

  El temari que es proposa ha estat dissenyat acuradament per un grup d’experts que busquen que desenvolupis perfectament totes les teves habilitats.

  Els conceptes i habilitats que obtindràs, seran la clau per enfrontar-te a el món professional amb fermesa i decisió.

  No pospongas més la teva formació, Educa Business School t’ofereix les eines necessàries per convertir-te en un expert. comunica’t amb Emagister, a través d’emagister.com i obteniu tota la informació que necessites.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.