Saltar al contenido

Soldadura Oxigàs I Soldadura Mig/Mag

La soldadura Oxigàs i la soldadura Mig/Mag són tècniques molt utilitzades en el sector de la indústria metàl·lica. Aquest curs està dissenyat per ensenyar-te les habilitats necessàries per a utilitzar aquestes tècniques amb eficàcia i seguretat.

En el curs de Soldadura Oxigàs i Soldadura Mig/Mag aprendràs les diferents tècniques de soldadura, els materials adequats per a cada procés i les mesures de seguretat necessàries per a realitzar la soldadura de manera correcta. També et familiaritzaràs amb les eines i equipaments utilitzats en aquest tipus de soldadura.

Aquest curs està dirigit a persones amb o sense experiència prèvia en soldadura, ja que comença des de zero i va augmentant el nivell de dificultat de forma progressiva. Els nostres instructors estan altament qualificats i t’acompanyaran en tot moment per assegurar-te que assimiles correctament els coneixements impartits.

Al final del curs, estaràs preparat per a utilitzar les tècniques de Soldadura Oxigàs i Soldadura Mig/Mag de manera autònoma i competenta. A més, rebràs un certificat que avalarà les teves habilitats en aquest àmbit, obrint-te les portes a noves oportunitats laborals en el sector de la indústria metàl·lica.

Continguts del curs:

  • Introducció a la soldadura Oxigàs
  • Tècniques de soldadura amb Oxigàs
  • Introducció a la soldadura Mig/Mag
  • Tècniques de soldadura Mig/Mag
  • Materials i equips utilitzats en la soldadura
  • Mesures de seguretat en la soldadura

AJUNTAMENT DEL PRAT DE LLOBREGAT

CR GAITER DEL LLOBREGAT (LO) 140 baix
08820 PRAT DE LLOBREGAT, EL

Tel: 934786878
mail: CPE@ELPRAT.CAT

Índice de Contenidos

    p