Saltar al contenido

Política I Gestió Informatitzada D’Estoc

Política i Gestió Informatitzada d’Estoc

Aquest curs està dissenyat per proporcionar als estudiants els coneixements i les habilitats necessàries per gestionar de manera eficaç l’estoc d’una empresa mitjançant l’ús de sistemes informàtics. A través d’aquesta formació, els participants aprendran com utilitzar les tecnologies de la informació per controlar i optimitzar el flux d’articles i materials en magatzem.

Els temes que es tractaran en aquest curs inclouen la conceptualització de l’estoc, els principis de gestió d’inventari, les eines informàtiques disponibles per gestionar l’estoc, i les millors pràctiques per optimitzar la gestió de magatzem. Els participants també aprendran com utilitzar els sistemes informàtics per prevenir la ruptura de estoc, millorar la precisió de les existències i reduir els costos d’operació associats a l’estoc.

Durant el curs, els participants tindran l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits mitjançant activitats i exercicis pràctics. Això els ajudarà a desenvolupar les seves habilitats i a comprendre millor com aplicar les estratègies de gestió d’inventari i estoc a la vida real.

GABINETE DE RECOLOCACIÓN INDUSTRIAL S.L.

CR BALMES 114 3ª
08008 BARCELONA

Tel: 931 99 82 05
mail: msalcedo.bcn@e-gri.com

Índice de Contenidos

    p