Temari del curs de Pastisseria i Confiteria
El curs de Pastisseria i Confiteria està dissenyat per a aquelles persones que vulguin aprendre a elaborar postres i dolços de manera professional. Aquest curs ofereix una formació completa i detallada sobre els diferents processos i tècniques necessàries per a convertir-te en un expert del sector.
A continuació, et detallarem el temari del curs per a que tinguis una idea clara dels continguts que aprendràs:
- Introducció a la pastisseria i la confiteria
- Matèries primeres: farines, sucre, mantegues, ous, etc.
- Métodes de cocció i conservació
- Elaboració de masses bàsiques: pasta frola, brioix, xuxo, etc.
- Elaboració de cremes i ganxets: crema pastissera, merenga, etc.
- Elaboració de pastissos i postres: magdalenes, croissants, panellets, etc.
- Elaboració de bombons i xocolates: trufes, pralines, etc.
- Decora cions i presentacions creatives
FUNDACIÓ JOVIAT, FUNDACIÓ PRIVADA
CR RUBIÓ I ORS 5
08240 MANRESA
Tel: 938726988
mail: fcontinuada@joviat.com
p
CEO en Plaza Software C.O. y en Sepecursosgratis.es. Experto en empleo y en formación. Debido a su largo recorrido ayudando a personas a encarrilar su vida profesional, es el experto que más puede ayudarte en la actualidad para que mejores tu carrera profesional hoy mismo