Saltar al contenido

Pastisseria I Confiteria

Temari del curs de Pastisseria i Confiteria

El curs de Pastisseria i Confiteria està dissenyat per a aquelles persones que vulguin aprendre a elaborar postres i dolços de manera professional. Aquest curs ofereix una formació completa i detallada sobre els diferents processos i tècniques necessàries per a convertir-te en un expert del sector.

A continuació, et detallarem el temari del curs per a que tinguis una idea clara dels continguts que aprendràs:

  • Introducció a la pastisseria i la confiteria
  • Matèries primeres: farines, sucre, mantegues, ous, etc.
  • Métodes de cocció i conservació
  • Elaboració de masses bàsiques: pasta frola, brioix, xuxo, etc.
  • Elaboració de cremes i ganxets: crema pastissera, merenga, etc.
  • Elaboració de pastissos i postres: magdalenes, croissants, panellets, etc.
  • Elaboració de bombons i xocolates: trufes, pralines, etc.
  • Decora cions i presentacions creatives

FUNDACIÓ JOVIAT, FUNDACIÓ PRIVADA

CR RUBIÓ I ORS 5
08240 MANRESA

Tel: 938726988
mail: fcontinuada@joviat.com

Índice de Contenidos

    p