Saltar al contenido

Operacions De Màquines Eines I Manipulats De Subconjunts

Les operacions de màquines eines i manipulats de subconjunts són un aspecte fonamental en el procés de fabricació industrial. En aquest curs, els participants aprendran les tècniques i estratègies necessàries per operar de manera eficient les màquines i eines per a la producció de subconjunts.

El temari inclou conceptes com la selecció i calibratge d’eines, la programació i control de màquines, la manipulació de subconjunts, i les pràctiques de seguretat en el treball. Les sessions pràctiques permetran als participants posar en pràctica els coneixements adquirits i millorar les seves habilitats en la manipulació de màquines i eines.

Aquest curs està dirigit a professionals del sector industrial que vulguin ampliar els seus coneixements en operacions de màquines eines i manipulats de subconjunts. Amb una combinació de teoria i pràctica, els participants desenvoluparan les habilitats necessàries per gestionar de manera eficient les tasques relacionades amb la producció de subconjunts en entorns industrials.

FEMAREC, SCCL

TT ESTADELLA 46
08030 BARCELONA

Tel: 932437272
mail: femarec@femarec.cat

Índice de Contenidos

    p