Operacions Bàsiques De Servei D’Àpats (Catering)
Aquest curs està dissenyat per proporcionar als participants les habilitats i coneixements bàsics necessaris per treballar en l’àmbit del servei d’àpats o catering. És ideal per a aquells que volen ingressar en aquest sector o millorar les seves habilitats existents.
El temari del curs inclou diferents aspectes com ara tècniques de preparació d’aliments, servei de menjars i begudes, higiene i seguretat alimentària, atenció al client, entre altres. Tot això amb l’objectiu de garantir un servei de qualitat als clients.
Contingut del curs:
- Tècniques de preparació d’aliments.
- Normes d’higiene i seguretat alimentària.
- Organització del servei d’àpats.
- Servei de menjars i begudes.
- Atenció al client.
En resum, aquest curs proporciona les eines necessàries per poder treballar de manera eficient en la indústria del servei d’àpats i oferir un servei de qualitat als clients. Si voleu aprendre més sobre el món del catering, aquest és el curs perfecte per a vosaltres.
FUNDACIÓ OBRA SOCIAL COMUNITARIA DE BELLVITGE
ZO SANT MEDIR S/N
17150 SANT GREGORI
Tel: 972221657
mail: c.laboral@oscobe.com
p
CEO en Plaza Software C.O. y en Sepecursosgratis.es. Experto en empleo y en formación. Debido a su largo recorrido ayudando a personas a encarrilar su vida profesional, es el experto que más puede ayudarte en la actualidad para que mejores tu carrera profesional hoy mismo