Saltar al contenido

Operacions Bàsiques De Servei D’Àpats (Catering)

Operacions Bàsiques De Servei D’Àpats (Catering)

Aquest curs està dissenyat per proporcionar als participants les habilitats i coneixements bàsics necessaris per treballar en l’àmbit del servei d’àpats o catering. És ideal per a aquells que volen ingressar en aquest sector o millorar les seves habilitats existents.

El temari del curs inclou diferents aspectes com ara tècniques de preparació d’aliments, servei de menjars i begudes, higiene i seguretat alimentària, atenció al client, entre altres. Tot això amb l’objectiu de garantir un servei de qualitat als clients.

Contingut del curs:

  • Tècniques de preparació d’aliments.
  • Normes d’higiene i seguretat alimentària.
  • Organització del servei d’àpats.
  • Servei de menjars i begudes.
  • Atenció al client.

En resum, aquest curs proporciona les eines necessàries per poder treballar de manera eficient en la indústria del servei d’àpats i oferir un servei de qualitat als clients. Si voleu aprendre més sobre el món del catering, aquest és el curs perfecte per a vosaltres.

FUNDACIÓ OBRA SOCIAL COMUNITARIA DE BELLVITGE

ZO SANT MEDIR S/N
17150 SANT GREGORI

Tel: 972221657
mail: c.laboral@oscobe.com

Índice de Contenidos

    p