Operacions Bàsiques De Restaurant I Bar
Aquest curs està dissenyat per a aquelles persones interessades en aprendre les bases de les operacions d’un restaurant i bar. Durant el curs, es cobriran temes com la gestió de comandes, el servei als clients, la higiene i seguretat alimentàries, i altres aspectes clau per al funcionament eficient d’un establiment de restauració.
Els participants tindran l’oportunitat d’aprendre les bones pràctiques en la gestió d’un restaurant i bar, així com les habilitats necessàries per a garantir una experiència positiva als clients. Aquest curs és ideal per a aquelles persones que vulguin treballar en el sector de la restauració o que ja ho facin i vulguin millorar les seves habilitats.
Temari del curs:
- Gestió de comandes
- Servei als clients
- Higiene i seguretat alimentàries
- Altres aspectes clau en la gestió d’un restaurant i bar
ESCOLA PIA DE CATALUNYA
CR SANT ANTONI ABAT 54
08001 BARCELONA
Tel: 934410004
mail: escolapia@escolapia.cat
p
CEO en Plaza Software C.O. y en Sepecursosgratis.es. Experto en empleo y en formación. Debido a su largo recorrido ayudando a personas a encarrilar su vida profesional, es el experto que más puede ayudarte en la actualidad para que mejores tu carrera profesional hoy mismo