Saltar al contenido

Operacions Bàsiques De Restaurant I Bar

Operacions Bàsiques De Restaurant I Bar

Aquest curs està dissenyat per a aquelles persones interessades en aprendre les bases de les operacions d’un restaurant i bar. Durant el curs, es cobriran temes com la gestió de comandes, el servei als clients, la higiene i seguretat alimentàries, i altres aspectes clau per al funcionament eficient d’un establiment de restauració.

Els participants tindran l’oportunitat d’aprendre les bones pràctiques en la gestió d’un restaurant i bar, així com les habilitats necessàries per a garantir una experiència positiva als clients. Aquest curs és ideal per a aquelles persones que vulguin treballar en el sector de la restauració o que ja ho facin i vulguin millorar les seves habilitats.

Temari del curs:

  • Gestió de comandes
  • Servei als clients
  • Higiene i seguretat alimentàries
  • Altres aspectes clau en la gestió d’un restaurant i bar

ESCOLA PIA DE CATALUNYA

CR SANT ANTONI ABAT 54
08001 BARCELONA

Tel: 934410004
mail: escolapia@escolapia.cat

Índice de Contenidos

    p