Saltar al contenido

Operacions Bàsiques De Restaurant I Bar

Operacions Bàsiques De Restaurant I Bar

En aquest curs d’Operacions Bàsiques De Restaurant I Bar aprendràs les habilitats i coneixements necessaris per a treballar en el sector de la restauració i hostaleria. Aquest curs està dissenyat per a persones que vulguin iniciar-se en aquesta indústria o per aquelles que ja treballen en ella i vulguin millorar les seves competències.

Durant el curs, aprendràs com gestionar les operacions diàries d’un restaurant o bar, com ara atendre els clients, prendre comandes, servir plats i begudes, gestionar les reserves i organitzar esdeveniments especials. També et formaràs en higiene, seguretat i prevenció de riscos laborals per garantir un entorn segur per als treballadors i clients.

Aquest curs et proporcionarà les bases per a iniciar la teva carrera en la restauració i hostaleria, amb una formació pràctica i orientada a la realitat del sector. Amb les competències adquirides, estaràs preparat per treballar en restaurants, bars, hotels, cafeteries i altres establiments del sector.

FUNDACIÓ JOVIAT, FUNDACIÓ PRIVADA

CR RUBIÓ I ORS 5
08240 MANRESA

Tel: 938726988
mail: fcontinuada@joviat.com

Índice de Contenidos

    p