Saltar al contenido

Operacions Bàsiques De Cuina

Operacions Bàsiques De Cuina

Aquest curs està dissenyat per aprendre les operacions bàsiques de cuina, des del tallat de verdures fins a la preparació de plats més complexos. A través d’aquesta formació, milloraràs les teves habilitats culinàries i adquiriràs coneixements fonamentals per a la preparació d’aliments.

Al llarg del curs, aprendràs tècniques com tallar, pelar, marinar, coure i emplatar. També coneixeràs la importància de la higiene i la seguretat en la cuina, així com la utilització adequada d’eines i estris de cuina.

Contingut del curs:

  • Tallat de verdures
  • Marinat de carn i peix
  • Coccions bàsiques
  • Emplatat creatiu
  • Higiene i seguretat alimentària

FORMACIÓ I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA

CR Llull 430-438
08930 SANT ADRIÀ DE BESÒS

Tel: 933034100
mail: FIT@FORMACIOITREBALL.ORG

Índice de Contenidos

    p