Operacions Bàsiques De Cuina
Aquest curs està dissenyat per aprendre les operacions bàsiques de cuina, des del tallat de verdures fins a la preparació de plats més complexos. A través d’aquesta formació, milloraràs les teves habilitats culinàries i adquiriràs coneixements fonamentals per a la preparació d’aliments.
Al llarg del curs, aprendràs tècniques com tallar, pelar, marinar, coure i emplatar. També coneixeràs la importància de la higiene i la seguretat en la cuina, així com la utilització adequada d’eines i estris de cuina.
Contingut del curs:
- Tallat de verdures
- Marinat de carn i peix
- Coccions bàsiques
- Emplatat creatiu
- Higiene i seguretat alimentària
FORMACIÓ I TREBALL, FUNDACIÓ PRIVADA
CR Llull 430-438
08930 SANT ADRIÀ DE BESÒS
Tel: 933034100
mail: FIT@FORMACIOITREBALL.ORG
p
CEO en Plaza Software C.O. y en Sepecursosgratis.es. Experto en empleo y en formación. Debido a su largo recorrido ayudando a personas a encarrilar su vida profesional, es el experto que más puede ayudarte en la actualidad para que mejores tu carrera profesional hoy mismo