Saltar al contenido

Operacions Bàsiques De Cuina

Operacions Bàsiques De Cuina

Aquest curs està dissenyat per a aquelles persones que vulguin aprendre les operacions bàsiques de cuina. En aquesta formació, es cobriran les habilitats necessàries per a preparar plats senzills i deliciosos.

Temari:

  • Introducció a la cuina
  • Utensilis bàsics
  • Tècniques de tall
  • Mesures i pesatge
  • Coccions bàsiques
  • Salses i emulsionats

Aquest curs és ideal per a principiants que vulguin adquirir coneixements pràctics per a cuinar de manera eficient i segura a casa. Amb les habilitats apreses en aquesta formació, els alumnes podran fer front a qualsevol recepta i experimentar amb nous ingredients i tècniques culinàries.

FUNDACIO CATALANA DE L’ESPLAI

CR RIU ANOIA 42
08820 PRAT DE LLOBREGAT, EL

Tel: 934747474
mail: xplanas@fundesplai.org

Índice de Contenidos

    p