Saltar al contenido

Operacions Auxiliars De Soldadura

Què és el curs d’Operacions Auxiliars De Soldadura?

El curs d’Operacions Auxiliars De Soldadura és una formació que permet als participants adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a treballar en el procés de soldadura. Aquest curs està dissenyat per a persones que vulguin iniciar-se en el sector de la soldadura o per a aquells que ja treballen en aquest àmbit i volen ampliar les seves competències.

Quins són els continguts del curs d’Operacions Auxiliars De Soldadura?

En aquest curs, els participants aprendran sobre els diferents tipus de soldadura, les eines i equips necessaris, les mesures de seguretat a tenir en compte i les tècniques de soldadura més comunes. També es formaran en com interpretar els plans de soldadura i en com realitzar les operacions auxiliars de suport al procés de soldadura.

Què s’espera dels participants en el curs d’Operacions Auxiliars De Soldadura?

Els participants han de mostrar compromís i interès en aprendre les tècniques i procediments de la soldadura. També han de seguir les instruccions dels formadors i posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs.

Què aconseguiran els participants en finalitzar el curs d’Operacions Auxiliars De Soldadura?

En finalitzar el curs, els participants hauran adquirit les competències necessàries per a treballar de manera eficient en el procés de soldadura. A més, aconseguiran un certificat que els acreditarà com a professionals en operacions auxiliars de soldadura.

CIFO Tarragona

CM de la Budellera s/n
43007 TARRAGONA

Tel: 977251566
mail: cifo_tarragona.soc@gencat.cat

Índice de Contenidos

    p