Saltar al contenido

Neteja De Superfícies I Mobiliari En Edificis I Locals

Neteja De Superfícies I Mobiliari En Edificis I Locals

La neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals és un aspecte fonamental per mantenir un espai destacat i acollidor. Aquest curs t’ofereix les eines i els coneixements necessaris per dur a terme aquesta tasca amb èxit.

Temari del curs:

  • Conceptes bàsics de neteja: comprendreu la importància de la higiene i la desinfecció en l’àmbit de la neteja.
  • Tècniques de neteja de superfícies: aprendreu les tècniques adequades per netejar tot tipus de superfícies, incloent-hi vidres, fustes i metalls.
  • Cuidat del mobiliari: coneixereu les millors pràctiques per mantenir el mobiliari en condicions òptimes, incloent la neteja de teles i cuirs, així com la protecció dels materials.
  • Cuidat dels electrodomèstics: aprendreu a netejar correctament els electrodomèstics per garantir el seu bon funcionament i prolongar la seva vida útil.
  • Productes i equips de neteja: us familiaritzareu amb els diferents productes i equips disponibles i sabreu triar els més adequats per a cada tasca.
  • Seguretat i prevenció d’accidents: coneixereu les mesures de seguretat necessàries per evitar danys personals o materials durant el procés de neteja.

Obtindràs un certificat acreditatiu al finalitzar el curs, que demostrarà les teves habilitats i coneixements en l’àmbit de la neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals. No t’ho perdis, inscriu-te avui mateix!

FUNDACCIó MAS XIRGU

CR INDUSTRIA 16 baix
17005 GIRONA

Tel: 972237611
mail: mmolina@grupfrn.cat

Índice de Contenidos

    p