Saltar al contenido

Competències Digitals Per A Formadors I Tutors Segons El «Marc Comú De Competència Digital Docent

Competències Digitals Per A Formadors I Tutors Segons El «Marc Comú De Competència Digital Docent»

Aquest curs està dissenyat per ajudar els formadors i tutors a adquirir les competències digitals necessàries per a l’ensenyament en línia. Basat en el «Marc Comú de Competència Digital Docent», aquest programa ofereix una visió completa de les habilitats tecnològiques i digitals que són essencials per a un bon desenvolupament professional en l’àmbit de l’educació.

Durant el curs, els participants aprendran a utilitzar diferents eines i plataformes digitals per millorar la seva pràctica docent, així com també a integrar les noves tecnologies en els seus processos d’ensenyament i aprenentatge. A més, es centraran en el desenvolupament de les seves habilitats per a la creació de continguts digitals de qualitat i la gestió eficient de l’entorn virtual d’aprenentatge.

Aquest curs és ideal per a formadors i tutors que busquen actualitzar les seves competències digitals i enriqueixen la seva pràctica professional amb les últimes tecnologies educatives. Amb una combinació de teoria i pràctica, els participants obtindran les eines i coneixements necessaris per a destacar en un entorn educatiu cada vegada més digitalitzat.

CIFO Lleida

CR Enric Farreny 3
25199 LLEIDA

Tel: 973727620
mail: cifo_lleida.soc@gencat.cat

Índice de Contenidos

    p