Saltar al contenido

Cerca I Gestió De La Informació Digital

El curs de Cerca i Gestió de la Informació Digital té com a objectiu principal proporcionar als participants les eines necessàries per a cercar i gestionar eficaçment la informació en l’entorn digital actual. Durant el curs es treballaran temes com les estratègies de cerca, les bases de dades, les eines de gestió de la informació i la presa de decisions basada en dades.

Aquest curs està dirigit a professionals de diferents àmbits que necessitin millorar les seves habilitats per a trobar i gestionar la informació de manera eficient. També és ideal per a estudiants i persones interessades en aprendre com utilitzar les noves tecnologies per a millorar la seva recerca d’informació.

El programa del curs inclou classes pràctiques, estudis de casos, debats i activitats interactives que permeten als participants posar en pràctica els conceptes apresos. A més, es treballarà amb eines digitals com motors de cerca, bases de dades en línia i software de gestió de la informació.

En resum, el curs de Cerca i Gestió de la Informació Digital és una oportunitat única per a millorar les teves habilitats en cerca d’informació a l’era digital i aprendre a utilitzar les tecnologies de manera eficient per a gestionar la informació de manera adequada.

PALBEN FORMACIóN Y CONSULTORíA, SL

CR GENERAL WEYLER 103 1 00 03
08912 BADALONA

Tel: 933837337
mail: jbenet@meritschool.com

Índice de Contenidos

    p