Què aprendràs en el curs de Carnisseria I Elaboració De Productes Carnis
En aquest curs de Carnisseria I Elaboració De Productes Carnis, els participants aprendran les tècniques i metodologies necessàries per a la correcta el·laboració de productes càrnics. A través de sessions pràctiques i teòriques, els alumnes podran conèixer tot el procés de desossa, tallat i manipulació de la carn, així com la preparació d’embotits i altres productes derivats de la carn.
Temari del curs
- Higiene i seguretat alimentària en la manipulació de productes càrnics
- Desossa i tallat de les principals peces de carn
- El·laboració d’embotits casolans
- Preparació de plats tradicionals amb carn
- Conservació i emmagatzematge de productes càrnics
INSTITUT DELS ALIMENTS DE BARCELONA
CR LONGITUDINAL 6 77
08040 BARCELONA
Tel: 634288633
mail: iabarcelona@xtec.cat
p
CEO en Plaza Software C.O. y en Sepecursosgratis.es. Experto en empleo y en formación. Debido a su largo recorrido ayudando a personas a encarrilar su vida profesional, es el experto que más puede ayudarte en la actualidad para que mejores tu carrera profesional hoy mismo