Saltar al contenido

Carnisseria I Elaboració De Productes Carnis

Què aprendràs en el curs de Carnisseria I Elaboració De Productes Carnis

En aquest curs de Carnisseria I Elaboració De Productes Carnis, els participants aprendran les tècniques i metodologies necessàries per a la correcta el·laboració de productes càrnics. A través de sessions pràctiques i teòriques, els alumnes podran conèixer tot el procés de desossa, tallat i manipulació de la carn, així com la preparació d’embotits i altres productes derivats de la carn.

Temari del curs

  • Higiene i seguretat alimentària en la manipulació de productes càrnics
  • Desossa i tallat de les principals peces de carn
  • El·laboració d’embotits casolans
  • Preparació de plats tradicionals amb carn
  • Conservació i emmagatzematge de productes càrnics

INSTITUT DELS ALIMENTS DE BARCELONA

CR LONGITUDINAL 6 77
08040 BARCELONA

Tel: 634288633
mail: iabarcelona@xtec.cat

Índice de Contenidos

    p