Saltar al contenido

Atenció Sociosanitària A Persones Dependents En Institucions Socials

Atenció Sociosanitària A Persones Dependents En Institucions Socials

Aquest curs està enfocat en la formació d’atenció social i sanitària a persones dependents en institucions socials. A través d’aquest programa, els participants adquiriran les habilitats i coneixements necessaris per a proporcionar una atenció de qualitat a les persones dependents.

Durant el curs, els alumnes aprendran sobre les diferents necessitats i condicions de les persones dependents, així com les tècniques i estratègies per a proporcionar-los una atenció adecuada. També es traurà èmfasi en la importància de la comunicació i l’empatia en el tracte amb les persones dependents, així com en la importància de mantenir un ambient segur i respectuós en les institucions socials.

Aquest curs està destinat a professionals de l’àmbit de la salut i l’atenció social, així com a persones interessades en treballar en institucions socials. És una oportunitat única per a adquirir les habilitats necessàries per a proporcionar una atenció de qualitat a les persones dependents i contribuir al seu benestar i qualitat de vida.

INSTITUT CATALA ENSENYAMENT INDUSTRIAL S.L.

CR SANTA EULALIA DE 174 1 02 01
08902 HOSPITALET DE LLOBREGAT, L’

Tel: 0934227088
mail: y.roch@icei-formacion.com

Índice de Contenidos

    p