Saltar al contenido

Atenció Sociosanitària A Persones Dependents En Institucions Socials

Atenció Sociosanitària A Persones Dependents En Institucions Socials

El curs d’Atenció Sociosanitària A Persones Dependents En Institucions Socials té com a objectiu formar professionals en el camp de la atención a persones dependents en institucions socials. Aquest curs proporciona els coneixements teòrics i pràctics necessaris per a poder atendre i cuidar persones en situació de dependència, amb especial atenció a les necessitats sociosanitàries.

A través d’aquest curs, els alumnes aprendran les diferents tècniques i estratègies de cuidats, com ara la higiene personal, l’alimentació, la mobilitat, la comunicació i l’atenció psicosocial. També es treballaran altres aspectes com l’organització de l’entorn, la prevenció d’incidències i la relació amb les famílies i altres professionals de la salut.

Aquest curs està dirigit a persones interessades en treballar en el camp de l’atenció a persones dependents en institucions socials, com ara residències de gent gran, centres de dia o altres dispositius socials. Amb aquesta formació, els alumnes podran desenvolupar les seves habilitats i competències per a oferir una atenció de qualitat i personalitzada a les persones dependents, garantint el seu benestar i seguretat.

FORMACIÓ INTEL·LIGENT, S.L.U.

CR MELCIOR DE PALAU 11 0
08028 BARCELONA

Tel: 934326112
mail: info.soc@institutformat.com

Índice de Contenidos

    p