Saltar al contenido

Atenció Al Client, Consumidor I Usuari

Curs Atenció Al Client, Consumidor I Usuari

Si estàs interessat en aprendre les millors tècniques per atendre de manera efectiva als clients, consumidors i usuaris, aquest curs és perfecte per a tu. En aquest curs, aprendràs les estratègies més adequades per oferir un servei de qualitat i garantir la satisfacció dels teus clients.

El curs Atenció Al Client, Consumidor I Usuari està dissenyat perquè puguis adquirir les habilitats necessàries per gestionar de manera eficient les consultes, reclamacions i suggeriments dels clients. Aprendràs com gestionar situacions conflictives i com garantir una comunicació efectiva amb els clients.

Durant el curs, també es posarà èmfasi en la importància de conèixer els drets dels consumidors i els usuaris, així com en la normativa vigent en matèria de protecció al consumidor. Això et permetrà oferir un servei de qualitat i complir amb les expectatives dels teus clients.

Si vols millorar les teves competències en atenció al client i garantir la fidelització dels teus clients, no dubtis a inscriure’t en el curs Atenció Al Client, Consumidor I Usuari. Aprofita aquesta oportunitat per créixer professionalment i destacar en el teu sector.

INSTITUT JOAN BROSSA

AV MARE DE DEU DE MONTSERRAT 80
08024 BARCELONA

Tel: 934560003
mail: iesjoanbrossa@xtec.cat

Índice de Contenidos

    p