Saltar al contenido

Administració I Programació En Sistemes De Planificació De Recursos Empresarials I De Gestió De Relacions Amb Clients

Administració I Programació En Sistemes De Planificació De Recursos Empresarials I De Gestió De Relacions Amb Clients

Aquest curs està dissenyat per proporcionar als estudiants una visió general sobre l’administració i la programació en sistemes de planificació de recursos empresarials (ERP) i de gestió de relacions amb clients (CRM). En aquest curs, els alumnes aprengueran les funcionalitats bàsiques de les plataformes ERP i CRM, així com les millors pràctiques per gestionar eficaçment els recursos empresarials i les relacions amb els clients.

Durant el curs, els alumnes exploraran com els sistemes ERP i CRM poden millorar l’eficiència operativa, augmentar la productivitat dels empleats i millorar la satisfacció dels clients. També aprendran com integrar aquestes plataformes amb altres sistemes empresarials i com personalitzar-les per adaptar-les a les necessitats específiques de la seva organització.

En resum, aquest curs proporcionarà als estudiants les habilitats i coneixements necessaris per administrar i programar de manera eficient els sistemes de planificació de recursos empresarials i de gestió de relacions amb clients, millorant així la competitivitat i el rendiment de les organitzacions en un entorn empresarial cada vegada més complex i competitiv

PALBEN FORMACIóN Y CONSULTORíA, SL

CR GENERAL WEYLER 103 1 00 03
08912 BADALONA

Tel: 933837337
mail: jbenet@meritschool.com

Índice de Contenidos

    p