Saltar al contenido

Curs de Monitors de Lleure 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

    Monitor/a Activitats de Lleure Infantil i Juvenil

    Curs reconegut per la Direcció General de Joventut. Et fascina el món de l’educació i vols formar-te per a dedicar-te a això?

    Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds sobre aquest tema? Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

    Es tracta del curs en “Monitor/a Activitats de Lleure Infantil i Juvenil”, ofert pel centre Centre Formació CET10 i situat dins del catàleg formatiu de Emagister. Amb ell, et convertiràs en tot un professional. La seva metodologia presencial et permetrà treure-li el màxim partit al professorat, així com comptar amb un correcte assessorament durant els estudis. A més, també comptaràs amb companys sobre els quals recolzar-te.

    El temari del curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú se subdivideix al seu torn en diferents apartats, a fi que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim. Treballaràs la organització, dinamització, dinàmiques de grup, metodologies educatives…entre molts altres conceptes. Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

    Si necessites més informació pots ficar-te en emagister.com i demanar-la sense compromís, un comercial t’atendrà. També contestarà qualsevol dubte que et pugui sorgir.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil

    Formació en el lleure. Et fascina el món de la monitorització d’activitats i vols formar-te per a dedicar-te a això?

    Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds sobre aquest tema? Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu. Es tracta del curs en “Monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, ofert pel centre Centre Formació CET10 i situat dins del catàleg formatiu de Emagister. Amb ell, et convertiràs en tot un professional.

    Gràcies a la seva metodologia semipresencial podràs combinar treure-li el màxim partit al professorat amb una adaptació als teus horaris, amb el que el nivell d’aprenentatge que s’aconseguirà serà òptim. El temari del curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats a fi que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim.

    Treballaràs Dinàmiques de grup, Animació en el lleure, Actuar en processos grupals, Comportament, Característiques evolutives de l’infància i joventut, Tècniques i recursos educatius…entre molts altres conceptes.

    Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional! Si necessites més informació pots ficar-te en emagister.com i demanar-la sense compromís, un comercial t’atendrà. També contestarà qualsevol dubte que et pugui sorgir.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Curs Monitor/a de menjador escolar

    Fundació Santa Maria de Siurana ofereix formacions de Monitor de Menjador escolar online a l’any.

    Aquest curs inclou Manipulació d’aliments i Monitor de transport escolar i consta de 40 hores teòriques.

    La llengua vehicular és el català, els treballs es poden entregar en català o castellà.

    Aquestes formacions us poden ajudar a obrir-vos nous camins professionals.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Preguntes freqüents

    Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

    Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

    Per qué serveix formarse amb l’INEM?

    El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

    Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

    Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.