Saltar al contenido

Curs de Limba Spaniola 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

    Curs de Castellá

    Com aprendre espanyol sol? Comenceu amb un curs en línia fàcil i gratuït.

    Hem adoptat un enfocament objectiu i eficaç per aprendre a parlar un idioma de forma fàcil i ràpida: us suggerim que comenceu per memoritzar paraules, frases i expressions pràctiques  que podeu utilitzar en la vostra vida diària que us serà útil en viatjar.

    Acostumar-se a pronunciar paraules en veu alta, per exemple, números, és un exercici fàcil que es pot practicar sovint i en qualsevol moment del dia.

    Us ajudarà a acostumar-vos als sons de l’idioma escollit i a fer-lo més familiar .

    I un cop comencin les vacances, a Espanya, Argentina o un altre país de parla espanyola, us sorprendrà el familiar i fàcil d’ entendre que us semblarà.

    A més, utilitzar un diccionari de butxaca sempre és útil, sobretot durant un viatge. Us permet trobar la traducció de paraules noves i enriquir el vostre vocabulari .

    Per què es parla espanyol durant els viatges?

    La castellana és la tercera llengua més parlada del món

    I, per tant, un dels més utilitzats en comunicació empresarial i internacional, ja que es parla tant a Europa com a Àfrica, Amèrica i Àsia. 

    Parlat per més de 550 milions de persones, dels quals prop de 470 milions són parlants nadius. Parlat per més de 550 milions de persones, dels quals gairebé 470 milions són parlants nadius. 

    És la llengua oficial de 25 països, dels quals 19 a Amèrica: Argentina, Bolívia, Colòmbia, Costa Rica, Cuba, Xile, República Dominicana, Equador, El Salvador, Guinea Equatorial, Guatemala, Hondures, Mèxic, Nicaragua, Panamà, Paraguai, Perú, Uruguai i Veneçuela. Per això no és d’estranyar que aquest llenguatge sigui un símbol d’un món globalitzat.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Curs de llengua española

    Un camí en diferents cultures

    La diversitat ètnica dels castellanoparlants és un avantatge per a tots aquells que aprenen aquesta llengua, ja que aquest aprenentatge s’obre a un món multicultural del qual parteixen la gastronomia gastronòmica i les grans obres literàries d’autors com Pablo Neruda (Xile), Gabriel García Márquez (Colòmbia). ) i Mario Vargas Llosa (Perú), tots ells premis Nobel, en són exemples. 

    Més enllà d’aquesta cultura rica i global, parlar aquesta llengua obre les portes a tot tipus de negocis a tot el món. 

    Al cap i a la fi, Espanya és la novena economia mundial més gran i els Estats Units tenen la segona població de parla hispana més gran del món, amb no menys de 53 milions de persones. 

    L’expansió dels mercats econòmics a Amèrica del Sud i Central és una altra bona raó per començar a memoritzar el vocabulari empresarial i a seguir la seva carrera professional.

    Com començar?

    No hi ha tècniques bones o dolentes quan comences a aprendre un idioma: en essència, has de confiar en tu mateix i deixar que el teu instint de descobriment et guii en el procés d’aprenentatge. 

    L’única cosa que no hauríeu de fer mai és perdre de vista el que us va motivar a parlar-lo: el desig de llegir Miguel de Cervantes o un dels onze premis Nobel de literatura espanyola en versió original. 

    Enrico Macias o per l’equip blaugrana, el desig d’establir-se a Barcelona, ​​Madrid o Llatinoamèrica …

    Sigui el que sigui, tingueu present això i dirigiu les lliçons dels principiants el màxim possible perquè la vostra energia es mantingui intacta. .

    Per accedir al curs fes click aquí

    Curs integral de pronunciació en catalá

    Si és gratuït, realment serà greu?

    Si teniu connexió a Internet, teniu un món d’oportunitats d’aprenentatge. 

    De fet, hi ha molt bons llocs web dedicats a l’ensenyament de gairebé totes les llengües del món, i trobareu molts bons recursos per a l’espanyol per ajudar els principiants a fer els seus primers passos. 

    Així que estalvieu els diners per més endavant, quan vulgueu passar a un nivell superior.

    Feu una estada amb èxit en un país de parla hispana

    Tant si passeu uns dies amb amics en un viatge d’oci com si sou de viatge de negocis , apreciaran el vostre esforç i segur que estaran més disposats a ajudar-vos.

    Com aconseguir tenir una bona pronunciació en una setmana a un mes?

    Podeu aprendre l’alfabet i algunes regles

    Si apreneu a pronunciar totes les lletres de l’alfabet correctament i memoritzeu les 3 regles essencials per col·locar l’accent tònic correcte, ràpidament tindreu l’accent adequat.

    1. Totes les lletres es pronuncien, a excepció de «u» a les síl·labes «gue», «gui», «que» i «qui», tret que «u» porti una dièresi a «vergüenza».

    2. La «H» també és muda. 

    3. L’accent tònic és molt important i la lògica de la seva ubicació a la paraula es basa en tres regles essencials prou fàcils de recordar:

    Quan una paraula acaba amb una vocal, una «n» o una «s», l’accent serà a la penúltima síl·laba.

    Quan una paraula acaba en consonant, estarà a l’última síl·laba, si no és «n» ni «s».

    En cas contrari, la vocal tònica té un accent fort com a «aquí» (aquí).

    Encara queden algunes subtileses per veure el lloc de l’accent tònic, però això ja és un bon començament.

    La pronunciació també variarà entre Castella a Europa i Amèrica Llatina, però mai no hauria d’aturar-vos per fer-vos entendre.

    Per accedir al curs fes click aquí

    Preguntes freqüents

    Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

    Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

    Per qué serveix formarse amb l’INEM?

    El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

    Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

    Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.