Saltar al contenido

Socorrisme En Instal·Lacions Aquàtiques

¿Què és el curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques?

El curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques és una formació especialitzada en proporcionar les habilitats i coneixements necessaris per poder intervenir i actuar de manera efectiva en situacions d’emergència en espais aquàtics com ara piscines, platges o parcs aquàtics.

Quins continguts s’inclouen en el curs?

El curs cobreix una àmplia gamma de temes relacionats amb la prevenció d’accidents, tècniques de rescat aquàtic, primers auxilis, normativa de seguretat en espais aquàtics, entre altres temes. Es dóna especial èmfasi a la pràctica de les habilitats necessàries per gestionar situacions d’emergència de manera eficient i segura.

Per què és important realitzar aquest curs?

La formació en Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques és essencial per a aquelles persones que treballen en entorns aquàtics com socorristes, monitors de piscina, personal de parcs aquàtics o platges, i també per a aquells que simplement gaudeixen de les activitats aquàtiques com a hobbies.

Com puc accedir al curs?

Per participar en el curs de Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques, cal posar-se en contacte amb els centres de formació homologats i seguir les instruccions per a la inscripció. És imprescindible complir amb els requisits d’accés i superar els exàmens pertinents per obtenir la certificació necessària.

ENSEÑANZA ORTHOS, S.A.

RB FABRA I PUIG 47 S UE LO
08030 BARCELONA

Tel: 932077303
mail: ocupacional@orthos.es

Índice de Contenidos

    p