Saltar al contenido

Operacions básiques en restaurant i bar

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

 

    • Formació ocupacional
    • 20/FOAP/537/0166883/025
    • OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR

    • No
    • TARRAGONA
    • TARRAGONA
    • PRESENCIAL
    • 03/05/2021 – 29/06/2021

      (En cas de Certificats de Professionalitat la data d’inici correspon als mòduls formatius per cursar.)

      (Les dates poden estar subjectes a canvi.)

    • 210

  • Curs en període d’informacio
  • HOSTELERIA I TURISME
  • CR Arcades s/n
Els Certificats de Professionalitat també inclouran les hores del Mòdul de Pràctiques.

 

 

 

  • Temari:

  • Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració.
  • Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei.
  • Servei bàsic d’aliments i begudes i tasques de postservei al restaurant.
  • Aprovisionament i emmagatzematge d’aliments i begudes al bar.
  • Preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar.
  • Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració.
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

 

  • SERVEIS PER EDUCACIÓ I ESPORT I EL LLEURE, S.L.

    CR Maria Cristrina 25

    977211558

    formacio@serviesport.com

    TARRAGONA

     

     

 

Si desitgeu sol·licitar aquest curs, per favor, indiqueu-nos les vostres dades de contacte. L’equip organitzador es posarà en contacte amb vosaltres en un termini de deu dies per tal que participeu en el procés de selecció.








 

  •  





    En cas que el certificat professional d’aquest curs inclogui un mòdul de pràctiques, la preinscripció a aquest no serà vàlida si no s’ha realitzat la resta de cursos del certificat.

    Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials

     

    A emplenar per l’orientador de l’Oficina de Treball

    Si esteu fent la preinscripció des d’una oficina, escolliu la vostra, en la llista que us presentem.


     


     
     

    Clau incorrecta

     

Sisplau, doneu el consentiment per al tractament de les vostres dades personals:

• Només s’utilitzaran per la inscripció del curs.
• No es comunicaran a tercers sense consentiment previ.
• Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d’acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679.

D’acord nou Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea que s’aplica a partir del 25/05/2018 a Europa.

Els camps amb un asterisc són obligatoris

 

  • Què aprendràs en aquesta especialitat:

    Assistir en el servei i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executant i aplicant operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes.
    Executar operacions bàsiques d’aprovisionament, i preparar i presentar begudes senzilles i menjars
    Assistir en el servei d’aliments i begudes

  • De què podràs treballar:

    Ajudant/a de cambrer/a
    Ajudant/a de bar
    Ajudant/a de rebost
    Auxiliar de col·lectivitats
    Empleat/ada de petit establiment de restauració

  • Requisits dels/les alumnes:

    Nivell 1. Als i les alumnes que accedeixin a accions formatives dels certificats de professionalitat de nivell 1 no se’ls exigiran requisits acadèmics ni professionals.

 

OPERACIONS BÀSIQUES DE RESTAURANT I BAR

Llegenda:

 

  1. Unitat de competència Unitat de competència
  2. Mòdul formatiu Mòdul formatiu
  3. Unitat formativa Unitat formativa
  1. Assistir en el servei d’aliments i begudes.
    • Servei bàsic de restaurant-bar. (120 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració. (30 h.)

      • Temari que inclou aquest curs

        Servei bàsic d’aliments i begudes i tasques de postservei al restaurant. (60 h.)

      • Temari que inclou aquest curs

        Ús de la dotació bàsica del restaurant i assistència en el preservei. (30 h.)

  2. Executar operacions bàsiques d’aprovisionament, i preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids.
    • Aprovisionament, begudes i menjars ràpids. (120 h.)
      • Temari que inclou aquest curs

        Aplicació de normes i condicions higiènic-sanitàries en restauració. (30 h.)

      • Temari que inclou aquest curs

        Aprovisionament i emmagatzematge d’aliments i begudes al bar. (30 h.)

      • Temari que inclou aquest curs

        Preparació i servei de begudes i menjars ràpids al bar. (60 h.)

  3. Mòdul de pràctiques professionals no laborals
    • Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.)
      • Mòdul de pràctiques professionals no laborals (80 h.)
 

Si el curs és un Certificat de Professionalitat es podrà cursar modularment i inclourà un Mòdul de Pràctiques en un centre de treball. Si està iniciat caldrà consultar a cada centre la possibilitat d’inscriure’s a mòduls parcials.

Accions formatives a realitzar per completar el certificat