Saltar al contenido

Operacions Auxiliars De Serveis Administratius I Generals

Operacions Auxiliars De Serveis Administratius I Generals

El curs d’Operacions Auxiliars De Serveis Administratius I Generals ofereix una formació completa i especialitzada en tasques administratives bàsiques. Aquesta formació et prepararà per treballar en diverses àrees de l’administració i els serveis generals.

El curs té una durada de XX hores i està dividit en diferents mòduls amb contingut teòric i pràctic. Es cobriran temes com ara la gestió de documentació, atenció al client, treball en equip, legislació administrativa, suport administratiu, entre altres.

El temari inclou les següents unitats:

  • Unitat 1: Introducció a les operacions auxiliars de serveis administratius i generals.
  • Unitat 2: Recepció i classificació de documents.
  • Unitat 3: Gestió auxiliar de reproducció.
  • Unitat 4: Gestió auxiliar de suport a la comunicació.
  • Unitat 5: Gestió auxiliar de relacions amb el client.
  • Unitat 6: Gestió auxiliar d’arxivament de la documentació.

Aquest curs està dissenyat per a totes aquelles persones que busquen una formació sòlida en el camp administratiu i dels serveis generals. Amb aquesta certificació estaràs preparat per treballar en empreses i organitzacions de diferents sectors.

Les classes s’impartiran de forma presencial, amb professors altament qualificats i amb experiència en el sector. A més, disposaràs de materials didàctics i recursos complementaris per obtenir el màxim rendiment durant el curs.

Si vols desenvolupar la teva carrera professional en l’àmbit administratiu, aquest curs és la teva oportunitat. Inscriviu-vos avui mateix i comenceu a formar-vos en les operacions auxiliars de serveis administratius i generals.

SCIO GRUP CUGAT PLA S.L.

AV CONSTITUCION 49 1 00 24
43530 ALCANAR

Tel: 622777190
mail: VELUM@VELUM.CAT

Índice de Contenidos

    p