Saltar al contenido

Operacions Auxiliars De Muntatge D’Instal·Lacions Electrotècniques I De Telecomunicacions En Edificis

Operacions Auxiliars De Muntatge D’Instal·lacions Electrotècniques I De Telecomunicacions En Edificis

Aquest curs està dirigit a aquelles persones interessades en aprendre les operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis. Durant el curs es treballaran les diferents tasques i procediments necessaris per dur a terme aquest tipus d’instal·lacions de manera segura i eficient.

Durant el curs es donarà especial èmfasi a la prevenció de riscos laborals, així com a la normativa vigent en matèria d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions. Els alumnes tindran l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits mitjançant exercicis pràctics i treballs en equip.

Al final del curs, els alumnes estaran capacitats per dur a terme tasques d’instal·lació i muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis de manera autònoma i segura.

Si estàs interessat en aprendre les operacions auxiliars de muntatge d’instal·lacions electrotècniques i de telecomunicacions en edificis, aquest és el curs ideal per a tu.

CENTRE DE FORMACIÓ OCUPACIONAL NOVATÈCNICA,SL

CR Mas de l’abat 46 NAU B147
43480 VILA-SECA

Tel: 977556031
mail: info@novatecnica.es

Índice de Contenidos

    p