Saltar al contenido

Dinamització D’Activitats De Lleure Educatiu Infantil I Juvenil

Dinamització D’Activitats De Lleure Educatiu Infantil I Juvenil

Aquest curs de Dinamització D’Activitats De Lleure Educatiu Infantil I Juvenil està dirigit a aquelles persones interessades en treballar amb infants i joves en l’àmbit educatiu. A través d’aquest programa formatiu, els participants adquiriran les habilitats necessàries per organitzar i dinamitzar activitats de lleure educatiu de manera eficient i segura.

Al llarg del curs, es treballaran diferents temàtiques com la planificació d’activitats, la gestió de grups, la resolució de conflictes, la comunicació i la cooperació. Així mateix, es proporcionaran eines i recursos per a la creació i implementació d’activitats innovadores i motivadores per als infants i joves.

Aquesta formació està orientada a professionals de l’educació, monitoratge de lleure, animació sociocultural, educadors socials, entre d’altres. El seu contingut està dissenyat per oferir una visió global i pràctica sobre la dinamització d’activitats de lleure educatiu, utilitzant metodologies participatives i lúdiques per al desenvolupament integral dels participants.

No et perdis aquesta oportunitat d’aprendre i créixer professionalment en l’àmbit de la dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil. Inscriu-te ara i comença a fer la diferència en la vida dels més petits!

Fundació Privada Gentis

CR Sant Roc 2
17190 SALT

Tel: 932242596
mail: egasull@gentis.org

Índice de Contenidos

    p