Saltar al contenido

Digui Digui Curs de Català 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Bàtxelor en LLengua Catalana

  Et fascina el món del català i vols formar-te per a dedicar-te a això?

  Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds sobre aquest tema?

  Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Es tracta del curs en “Bàtxelor en LLengua Catalana”, ofert pel centre Universitat Europea-EUNIV i situat dins del catàleg formatiu de Emagister.

  Amb ell, et convertiràs en tot un professional.

  Els avantatges que aquest curs t’ofereix són moltes, començant per la seva modalitat online, que et permetrà adaptar els estudis al teu dia a dia i combinar-ho amb qualsevol altra activitat.

  Marca’t tu els horaris i el ritme d’estudi!

  El temari del curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats a fi que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim. Treballaràs Elements de Dialectologia Catalana, Polítiques Lingüístiques-, Adquisició del català, Assessorament lingüístic, Indústries culturals, Estudi de la Literatura, Història…entre molts altres conceptes.

  Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

  Si necessites més informació pots ficar-te en emagister.com i demanar-la sense compromís, un comercial t’atendrà. També contestarà qualsevol dubte que et pugui sorgir.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs Intensiu de Català B1. Nivell Oficial Marc Comú Europeu

  Curs Homologat i de barem Ad. Pública.

  En Euroinnova Business School hem desenvolupat el Curs Online Intensiu de Català B1. Nivell Oficial Marc Comú Europeu, formació que trobaràs disponible al catàleg virtual d’Emagister.

  Aquest curs de Català B1. Nivell Oficial Consell Europeu et prepara per al maneig de la llengua catalana, així com per poder desenvolupar qualsevol tipus de treball en què calgui desenvolupar-se en aquesta llengua.

  L’alumne podrà mantenir una conversa entre dues o diverses persones i fins i tot solucionar qualsevol tipus de problema o situació que ens puguem trobar en la vida diària.

  Aquest Català B1 li prepara per adquirir els coneixements necessaris per poder obtenir el títol oficial de consell europeu: B1. Amb la realització d’aquest Curs de Català Nivell Elemental acredita el domini d’una llengua estrangera equivalent a el Nivell B1 d’el Marc Comú Europeu de Referència de les llengües, d’acord amb la Recomanació nº R (98) 6 de Comitè de Ministres dels Estats Membres de 17 octubre 2000.

  Sol·licita informació addicional ara mateix a Emagister.com, rebràs atenció personalitzada per iniciar el teu procés de formació i continuar pel camí de l’evolució.

  Per accedir al curs fes click aquí

  CURS CATALÀ: NIVELL A2 CATALÀ

  Curs dirigit a persones amb coneixements escassos de català que aspiren a comunicar-se en situacions senzilles que exigeixen un intercanvi simple i directe d’informació sobre temes de necessitat immediata. Prepara per al certificat A2 de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.