Saltar al contenido

Curs de WordPress 2021

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Introducció a el Curs de WordPress bàsic

WordPress és un gestor de continguts (CMS) que et permet crear i mantenir un bloc o un altre tipus de web.

És ideal per a principiants que volen crear la seva web amb una eina auto-administrable, o per als que que no tenen coneixements tècnics avançats.

El llançament oficial de WordPress es va produir el 27 de maig de 2003, amb la versió de WordPress 0.70 – 2003, i des de llavors aquest CMS ha anat evolucionant contínuament. En gairebé 17 anys i més de 70 versions, ha passat de ser una senzilla plataforma per a la creació gairebé exclusiva de blocs a ser el gestor de continguts dinàmics més popular de la planeta.

Les dades parlen per si sols, i amb una quota de mercat de més de l’60% se situa com un dels gestors de continguts dinàmics més utilitzats en el món i demandats per a la creació de tot tipus de llocs web.

Curs de WordPress

Curs de WordPress presencial a Barcelona i 100% pràctic. En aquest curs aprendràs a:

Aprendre a gestionar un hosting.
Crear la teva pròpia web amb WordPress, un dels gestors de continguts més utilitzats a tot el món.
Utilitzar Bridge, una de les millors plantilles premium de WordPress.
Desenvolupar diferents tipus de pàgines web, des ecommerce a pàgines corporatives.
Quan acabis el curs, manejaràs perfectament la plataforma i tindràs les capacitats necessàries per gestionar els teus propis clients. Curs de WordPress 100% pràctic amb el qual crearàs la teva pròpia web des de 0.

cursos de WordPress

T’ajudem a entrenar WordPress amb temes d’actualitat, maquetació, ús de connectors, creació de pressupostos, augmenta la qualitat del teu blog i un munt de temes vols conèixer algun dels nostres seminaris aquí baix et deixem un link

¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

¿Per que serveix formarse amb l’INEM?

El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

¿Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes