Saltar al contenido

Curs de Vetlladora 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  VETLLADOR / A ESCOLAR CENTRES ESCOLARS:

  ATENCIÓ A L’ALUMNAT AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS EN CENTRES ESCOLARS

  T’agradaria sentir-te realitzat com a persona i com a professional? Un dels millors camins que pots escollir per aconseguir-ho és el de realitzar el curs Atenció a l’Alumnat amb Necessitats Educatives Especials (ACNEE) en centres educatius que Emagister acaba d’incorporar al seu catàleg formatiu.

  Durant la realització de el curs et capacitarás per efectuar activitats relacionades amb els programes d’autonomia personal i higiene i d’ensenyament-aprenentatge durant el període escolar utilitzant metodologia, tècniques i recursos, sota la supervisió de l’equip interdisciplinar de centre educatiu.

  D’aquesta manera, podràs satisfer les necessitats bàsiques de neteja, alimentació i descans de l’ACNEE, procurant la seva autonomia i garantint la seguretat del mateix, complint amb la normativa aplicable en els centres educatius.

  Per a més informació ingressa en emagister.com i un comercial es posarà en contacte amb tu per solucionar tots els teus dubtes i oferir-te la informació que necessitis.

  Per accedir al curs fes click aquí

  EDUCACIÓ INTERCULTURAL AMB PRÀCTIQUES

  Davant la pluralitat i diversitat cultural existent en la societat, la successió de diferents respostes, orientacions i programes ha estat contínua.

  Així, des de la perspectiva multicultural es va fer un pas més, aconseguint un enfocament intercultural que, a més d’advocar per la valoració de totes les cultures, remarca la necessitat que s’interrelacionin.

  Aquesta idea comporta que es realitzi un intercanvi entre les diferents parts, i que es doni una comunicació comprensiva entre les diferents identitats culturals; això sí, respectant que tot grup posseeix el dret a mantenir la seva pròpia cultura i tenint en compte que la diversitat és font d’enriquiment social i cultural (Vallespir, 1999), és allà on neix la necessitat de crear un curs amb la finalitat d’educar a aquells que vulguin fer d’aquesta pluralitat una igualtat.

  El programa de «Educació intercultural», es basa en la forma d’entendre i viure l’educació amb un enfocament de caràcter inclusiu, on la diversitat és un ingredient indispensable i positiu per a una educació integral i de qualitat, considerant el respecte com un valor que ens enriqueix, part d’aquesta educació intercultural és la de formar i eradicar elements que dificultin la convivència, la qual és indispensable per a incrementar l’equitat educativa.

  Contacta amb els nostres assessors per brindar-te una completa informació i guiar-te en la inscripció per obtenir el títol d’aquesta formació que t’ofereix Emagister, i guiar-te en el teu matriculació.

  Per accedir al curs fes click aquí

  ATENCIÓ A L’ALUMNAT AMB NECESSITATS ESPECIALS (ACNEE)

  El curs per a persones amb necessitats educatives especials tracta de donar respostes legislatives a les necessitats específiques de suport educatiu partint des del moment present i amb un punt de mira centrat en el futur que té com a objectiu aportar l’atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials adequada, assentant les bases que acordin la correcta gestió de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu, ja sigui perquè tingui qualsevol tipus de discapacitat intel·lectual, auditiva, visual, sensorial per sordceguesa o motora, trastorns greus de conducta o altes capacitats i aprofundint en la integració escolar , abordant-històrica i evolutivament des dels seus antecedents històrics i el procés de canvi, i des del marc legislatiu prenent com a referència la Llei Orgànica d’Ordenació General de Sistema Educatiu (LOGSE) i la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE).

  D’aquesta manera, aquest curs de necessitats educatives especials es centra específicament en l’alumnat amb necessitats educatives especials definint qui pertany a aquest col·lectiu i plantejant l’aplicació de tècniques de mobilitat en els desplaçaments pel centre educatiu de l’ACNEE en funció dels tipus de patologies , les seves característiques i necessitats, per als quals se segueixen tècniques de suport a l’ACNEE en la incorporació i sortida de el centre educatiu, protocols de comunicació entre professionals i diferents tipus i característiques de suports físics i verbals.

  El curs d’atenció a l’alumnat amb necessitats educatives especials (ACNEE) s’especialitza professionalment en l’autonomia i higiene personal en la neteja de l’ACNEE i tracta d’oferir els coneixements requerits per a l’atenció i vigilància en l’activitat de l’esbarjo de l’alumnat amb necessitats educatives especials .

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.