Saltar al contenido

Curs de Vetllador On Line 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  VETLLADOR / A ESCOLAR CENTRES ESCOLARS: ATENCIÓ A L’ALUMNAT AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS EN CENTRES ESCOLARS

  T’agradaria sentir-te realitzat com a persona i com a professional? Un dels millors camins que pots escollir per aconseguir-ho és el de realitzar el curs Atenció a l’Alumnat amb Necessitats Educatives Especials (ACNEE) en centres educatius que Emagister acaba d’incorporar al seu catàleg formatiu.

  Es tracta d’un pla d’estudis que està impartit pel centre Fabra Formació.

  Durant la realització de el curs et capacitarás per efectuar activitats relacionades amb els programes d’autonomia personal i higiene i d’ensenyament-aprenentatge durant el període escolar utilitzant metodologia, tècniques i recursos, sota la supervisió de l’equip interdisciplinar de centre educatiu.

  D’aquesta manera, podràs satisfer les necessitats bàsiques de neteja, alimentació i descans de l’ACNEE, procurant la seva autonomia i garantint la seguretat del mateix, complint amb la normativa aplicable en els centres educatius.

  Per a més informació ingressa en emagister.com i un comercial es posarà en contacte amb tu per solucionar tots els teus dubtes i oferir-te la informació que necessitis.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Monitor d’oci i temps lliure

  T’interessa tot el relacionat amb l’oci?

  T’imagines treballant com a monitor i complir així el teu somni?

  A través d’Emagister, es t’ofereix la possibilitat de realitzar aquest curs per a convertir-te en un professional i viure d’això. No dubtis a començar ja, ja que les dates d’inici són a triar!

  Aquest curs ofereix les bases de la direcció i coordinació de grups de monitors i activitats d’animació sociocultural, descrivint les funcions, recursos, procediments i metodologia, que permetran a l’alumnat desenvolupar-se i fer la seva tasca a nivell professional en aquest àmbit de creixent expansió.

  Així mateix, tractaràs tots els temes d’educació sentimental i educació ambiental, entre d’altres.

  Gràcies a la modalitat en la qual s’imparteix aquest curs, podràs estudiar còmodament des de casa teva i adaptant els horaris al teu propi ritme i segons les teves necessitats personals.

  Si t’interessa conèixer més sobre aquest curs, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres a través d’emagister.com.

  Et respondrem tan aviat com sigui possible a tots els dubtes que et sorgeixin.

  Per accedir al curs fes click aquí

  EXPERT EN PREVENCIÓ DE L’ASSETJAMENT ESCOLAR EN LÍNIA

  L’assetjament escolar és qualsevol forma de maltractament psicològic, verbal o físic produït entre escolars de forma reiterada al llarg d’un temps determinat tant a l’aula, com a través de les xarxes socials.

  El nostre programa de prevenció podràs adquirir competències i coneixements com ciberassetjament, origen de la violència, autoestima, entre molts altres més que et permetran prevenir i alhora, intervenir contra el maltractament escolar des de la teva posició en el sistema educatiu.

  Aquesta formació va dirigida a qualsevol persona que vulgui conèixer com Els objectius bàsics d’aquest Postgrau Expert en prevenció de l’Assetjament Escolar són conèixer com prevenir i alhora, intervenir contra el maltractament escolar, amb la finalitat de contribuir per ajudar a que cada vegada hi hagi menys nens que pateixin aquest bullying a les escoles.

  No dubtis a accedir a aquesta oportunitat, sol·licita més informació ara mateix a emagister.com, rebràs atenció personalitzada per iniciar el procés de matriculació i continuar en el teu camí a l’èxit professional i laboral.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.