Saltar al contenido

Curs de Trainer 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Preparador Físic i Nutrició

  Curs de preparador físic.

  L’esport és la teva passió?

  Portes com a lema de vida el «ment sana in corpore sa»?

  Si vols convertir la teva vocació en la teva professió, aquest curs que et presenta Emagister.com t’ho posarà fàcil.

  El centre de formació Implika ha desenvolupat el complet temari de el Curs de Preparador Físic i Nutrició, que s’imparteix en modalitat presencial en una gran varietat de seus.

  Gràcies a aquest curs podràs dedicar-te professionalment a l’entrenament físic i preparar les teves pròpies rutines per aconseguir els objectius marcats.

  Al llarg de el curs coneixeràs en profunditat l’anatomia muscular i òssia, aprendràs sobre musculació general i nutrició esportiva i et formaràs en medicina de l’esport.

  A més, adquiriràs nocions bàsiques sobre l’exercici i sabràs com preparar rutines físiques per a qualsevol nivell i per assolir qualsevol objectiu.

  Si vols saber més sobre aquest curs, només has de demanar informació en aquest mateix portal.

  Ens posarem en contacte amb tu el més ràpid possible per explicar-te tots els detalls i resoldre qualsevol dubte que puguis tenir.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Personal Trainer i Massatge Esportiu

  Curs per ser trainer i preparador físic.

  T’agrada el món de l’esport i vols treballar-hi? Amb aquest curs podràs arribar a ser trainer i participar en la preparació d’un esportista en les seves competicions principals.

  És un curs que es farà de forma presencial a la ciutat de Bilbao que tindrà una durada de nou mesos, un dia per setmana, 4 hores, en horari de matí o tarda

  En aquest curs es treballarà el tractament i reconeixement de la patologia de les lesions d’un esportista, la tasca de l’terapeuta en l’esport, aprendràs sobre la preparació física d’un esportista prèvia a una competició important, aplicaràs i planificarás la dieta nutritiva necessària per al esportista de cara a la seva posada a punt, coneixeràs les diferents ajudes dietètiques a l’esportista i les substàncies que són considerades dopants en l’esport, tindràs coneixements de psicologia esportiva i sabràs aplicar els embenats funcionals.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Entrenador Personal i Fitness

  TÍTOL PROPI
  El curs d’Entrenador personal i fitness t’ofereix la formació necessària per desenvolupar funcions professionals en l’àrea de l’fitness i l’activitat física, gràcies a el coneixement de el cos humà i l’habilitat per organitzar classes dirigides.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.