Saltar al contenido

Curs de Teatre Barcelona 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  TALLER D’ESCRIPTURA DRAMÀTICA / TEATRE

  T’interessa el teatre tant com per escriure una obra?

  Vols adquirir els coneixements necessaris per entrar al món de l’escriptura dramàtica?

  Aquest Taller d’Escriptura Dramàtica / Teatre et va a brindar les qualitats que necessites com a professional de l’guió teatral. Gràcies a Emagister.com podrà oferir al seu web una completa formació per aprendre a escriure.

  A l’hora d’escriure qualsevol escriptor ha anat aprofundint en la recerca d’una veu narrativa pròpia que es plasma en la seva escriptura.

  A través d’aquest taller, l’alumnat podrà realitzar un recorregut pels principis de la narració i l’ús de les regles generals d’escriptura que facilitin el desenvolupament de la creativitat literària elaborant textos literaris dotats d’imaginació i creativitat utilitzant com a eines els diferents recursos estilístics i figures retòriques.

  Demana informació addicional ara mateix a Emagister!

  No perdis aquesta gran oportunitat de créixer amb nosaltres.

  Per accedir al curs fes click aquí

  ART DRAMÀTIC

  Formeu com el millor interpreti en el curs d ‘ «Art Dramàtic», tindrà cavitat en les següents àrees laborals: assessori propostes artístiques i pedagògiques en diferents espais i escenaris, gestioni i desenvolupi processos i projectes artístics i culturals en l’àmbit pedagògic i / o comunitari , formeu com a dirigent d’equips interdisciplinaris en treball social comunitari, centres culturals, associacions, galeries, teatres, agrupacions musicals i museus.

  Portes l’art en les teves venes?

  T’agradaria arribar a ser un actor o actriu professional, dedicar-te a això? Amb aquest curs tens tot el que necessites conèixer per posar en pràctica les teves aptituds i alliberar aquest artista que portes dins.

  Adquirim la responsabilitat de formar professionals del més alt perfil desenvolupant i formant les competències artístiques i humanes necessàries dels futurs actors.

  El nostre compromís és desenvolupar les capacitats dels nostres alumnes en els nous contextos artístics i creatius de segle XXI aprofundint en diferents èmfasi i itineraris acadèmic.

  Per oferir el millor curs i formar-se com un professional íntegre, s’ha pensat en un temari el qual consisteix en mòduls com ara: Què és el teatre ?, Què és el teatre ?, l’estructura dramàtica, el conflicte, l’incident desencadenant , el personatge, les regles de la teatralitat, gèneres, estils i tendències, la tragèdia, la comèdia, àrees i especialitats de la formació escènica, la interpretació de l’actor, l’actor enfront de el personatge, la direcció escènica, l’autor dramàtic, el llenguatge, autor i societat, versions i traduccions teatrals.

  Vincula’t ara en Emagister.com per poder complir les teves metes, amb aquest curs de «Art Dramàtic», obtindràs totes les eines necessàries per aconseguir una plausible interpretació textual i l’evolució en el maneig de la teva expressivitat corporal. Supera els teus reptes i exerceix la teva passió amb alts estàndards de qualitat, escrivim ja mateix.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs trimestral d’Interpretació de cinema i teatre

  Vols actuar en pel·lícules i teatres?

  Vols augmentar les teves oportunitats laborals mentre et capacites en el tema que t’apassiona?

  Emagister és el teu millor aliat en l’abast dels teus propòsits, oferint aquest curs d’Interpretació de cinema i teatre, impartit per BUTACA7.

  Durant el desenvolupament d’aquest curs ampliaràs els teus coneixements i superaràs les teves expectatives, travessant un ampli i complet temari.

  Aquesta formació està dirigit a tots aquells apassionats que volen aprendre d’una manera molt dinàmica i divertida, amb la finalitat d’iniciar-se i conèixer la interpretació dels actors de cinema i teatre.

  Coneixeràs l’eina bàsica de la Interpretació i realitzaràs pràctiques dels dos mitjans de cinema i teatre.

  Així mateix, arribaràs a aprendre els exercicis tant pràctics com teòrics per vèncer la vergonya i les pors, els mètodes de desinhibició i desenvolupament de la capacitat creativa., Les característiques de la veu, expressió corporal i talent, la improvisació i les tècniques per actuar davant la càmera i davant l’escenari.

  No pospongas més la teva formació, BUTACA7 t’ofereix les eines necessàries per convertir-te en un expert. comunica’t amb Emagister, a través d’emagister.com i obteniu tota la informació que necessites.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.