Saltar al contenido

Curs de Tatuatje 2023

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  CURS TATUATGE, INCLOU KIT tatuador – CERTIFICACIÓ EXPERT

  Aquest curs capacita l’alumne per seleccionar i preparar els equips i mitjans tècnics per a l’aplicació de les tècniques de tatuatge, seleccionar i preparar els productes per a l’aplicació de les tècniques de tatuatge, aplicar les mesures de seguretat i prevenció de riscos personals i dels mitjans, equips i productes utilitzats, proposar correccions i motius decoratius, que puguin realitzar-se per mitjà de l’tatuatge, identificant possibles contraindicacions i indicacions per a la preparació i cures de la pell, aplicar les tècniques de dibuix relacionant-les amb els mitjans tècnics i els pigments utilitzats per la realització dels diferents tipus de tatuatge, analitzar la influència i evolució de la color i la seva relació amb la composició dels pigments i les característiques de l’àrea de la pell i aplicar tècniques de tatuatge adequant els mitjans tècnics als efectes que es volen aconseguir i observant les normes higienicosanitàries.

  INCLOU KIT DE tatuador PROFESSIONAL (en ambdues modalitats)

  • 2 màquines de tatuatge última generació
  • Bateria de tatuatge professional amb pedal i clip cord
  • 54 colors de tatuatge, positius i esterilitzats per raigs gamma
  • Assortiment d’agulles
  • 5 papers de transimión de tatuatge
  • 5 pells sintètiques d’entrenament

  Per accedir al curs fes click aquí

  TATUATGE PREMIUM HOMOLOGAT

  Et fascina el món de l’tatuatge i vols formar-te per dedicar-t’hi?

  Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte?

  Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Es tracta del curs en «Tatuatge Premium Homologat Madrid», ofert pel centre CENTE i ubicat dins del catàleg formatiu d’Emagister.

  Amb ell, et convertiràs en tot un professional.

  La seva metodologia semipresencial et permetrà estudiar des de casa còmodament i sense horaris fixos, i a el mateix temps poder comunicar-te amb el teu professor presencialment i dur a terme els teus estudis d’una forma més pràctica.

  El temari de el curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats per tal que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim.

  Treballaràs Preparació de la pell, Tintes, Realització de l’Tatuatge, Cura de l’Tatuatge, Legislació, El futur de l’tatuatge, Règim de Responsabilitat Civil, Anatomia General … entre molts d’altres conceptes.

  Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional!

  Segueix l’enllaç que tens en aquesta pàgina d’emagister.com per descobrir tota la informació que necessites sobre aquest curs. El centre t’informarà de tot sense cap compromís.

  Per accedir al curs fes click aquí

  CURSO DE TATUAJE PROFESIONAL

  Aquest curs capacita l’alumne per seleccionar i preparar els equips i mitjans tècnics relacionant-los amb les diferents fases de l’procés de tatuatge, seleccionar i preparar els productes adequats, aplicar les mesures de seguretat i prevenció de riscos personals i dels mitjans, equips i productes utilitzats en els processos de tatuatge; així com proposar correccions i motius decoratius, que puguin realitzar-se per mitjà de l’tatuatge.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.