Saltar al contenido

Curs de Surf 2022

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice

  Surf per a Infants i Joves Menors d’Edat

  Aquest curs d’estiu s’adreça a infants i joves menors d’edat que vulguin entrenar-se per a la pràctica de surf.

  Les classes es desenvolupen en instal·lacions especialment condicionades, situades en una privilegiada zona a metres de les onades.

  Els nostres monitors posseeixen titulació i àmplia experiència en l’ensenyament de surf.

  Oferim tots els nivells d’aprenentatge.

  Cursos de Surf per a Adults

  Els Cursos de Surf de Artsurfcamp a la platja de Razo van enfocats per a totes les edats i nivells de surf, des d’iniciació fins a perfeccionament per tal d’ensenyar a l’alumne la combinació més completa del nostre programa d’aprenentatge i poder evolucionar amb tota seguretat.

  Impartim els cursos a la millor zona de surf a l’esquerra de la platja que és la part menys perillosa i més vigilada pels socorristes.

  Els nostres monitors us ajudaran amb el mètode d’ensenyament i la seva dilatada experiència en el món de l’surf perquè us resulti molt més fàcil i ràpid vostra evolució.

  Surf per a Menors d’Edat

  Els Cursos de Surf per a nens a la platja de Razo es distribueixen per tots els nens i nenes adolescents de 9 a 17 anys que vénen de diferents parts d’Espanya, per a tots els nivells des d’iniciació, intermedi fins a perfeccionament amb l’objectiu d’ensenyar al curs als joves alumnes de la manera més completa el nostre programa d’Artsurfcamp.

  Els Cursos de Surf per a joves es realitzaran a la zona de l’esquerra de la platja que és la zona millor controlada pels socorristes, on podràs aprendre amb menys perill i divertir-te molt més.

  Els nostres monitors us desenvoluparan en el nostre mètode d’ensenyament amb tota la seva experiència en el món de l’surf perquè us resulti molt més fàcil.

  ¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per que serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes