Saltar al contenido

Curs de Surf 2023

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice

  Surf per a Infants i Joves Menors d’Edat

  Aquest curs d’estiu s’adreça a infants i joves menors d’edat que vulguin entrenar-se per a la pràctica de surf.

  Les classes es desenvolupen en instal·lacions especialment condicionades, situades en una privilegiada zona a metres de les onades.

  Els nostres monitors posseeixen titulació i àmplia experiència en l’ensenyament de surf.

  Oferim tots els nivells d’aprenentatge.

  Cursos de Surf per a Adults

  Els Cursos de Surf de Artsurfcamp a la platja de Razo van enfocats per a totes les edats i nivells de surf, des d’iniciació fins a perfeccionament per tal d’ensenyar a l’alumne la combinació més completa del nostre programa d’aprenentatge i poder evolucionar amb tota seguretat.

  Impartim els cursos a la millor zona de surf a l’esquerra de la platja que és la part menys perillosa i més vigilada pels socorristes.

  Els nostres monitors us ajudaran amb el mètode d’ensenyament i la seva dilatada experiència en el món de l’surf perquè us resulti molt més fàcil i ràpid vostra evolució.

  Surf per a Menors d’Edat

  Els Cursos de Surf per a nens a la platja de Razo es distribueixen per tots els nens i nenes adolescents de 9 a 17 anys que vénen de diferents parts d’Espanya, per a tots els nivells des d’iniciació, intermedi fins a perfeccionament amb l’objectiu d’ensenyar al curs als joves alumnes de la manera més completa el nostre programa d’Artsurfcamp.

  Els Cursos de Surf per a joves es realitzaran a la zona de l’esquerra de la platja que és la zona millor controlada pels socorristes, on podràs aprendre amb menys perill i divertir-te molt més.

  Els nostres monitors us desenvoluparan en el nostre mètode d’ensenyament amb tota la seva experiència en el món de l’surf perquè us resulti molt més fàcil.

  Preguntas frecuentes:

  ¿Com em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per que serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.