Saltar al contenido

Curs de Socorrisme Aquatic 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  SOCORRISME EN ESPAIS AQUÀTICS NATURALS

  Aquest curs de socorrisme en espais aquàtics naturals capacita l’alumnat en les funcions específiques de l’socorrista.

  L’alumne estarà capacitat per realitzar tasques de salvament, socorrisme i primers auxilis ajustat a el medi aquàtic, coneixent en profunditat el medi, el tipus d’accions que cal dur a terme i les nocions elementals sobre psicologia durant l’ofegament per poder intervenir en condició de seguretat, protegiedo la seva pròpia vida i la de la persona que s’està ofegant.

  En el curs l’alumne estudiarà els següents punts principals:

  Medi aquàtic, estil de natació, prevenció d’accidents, rescat d’accidentats, primers auxilis, entre molts altres.

  En l’actualitat, en el món de les activitats físiques i esportives i dins l’àrea professional de prevenció i recuperació, més concretament en el socorrisme en instal·lacions aquàtiques naturals, és molt important conèixer els diferents processos on es realitzen les funcions pertinents d’aquesta àrea de treball.

  Amb la realització d’aquest curs de socorrisme en espais aquàtics naturals l’alumne integrarà els coneixements, les destreses i les habilitats necessàries per treballar com a socorrista.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Rescat aquàtic professional (socorrista)

  El curs de socorrista aquàtic Professional que ofereix el centre educatiu Carval Formació va dirigit a tots aquells que es trobi exercint aquesta professió, sense coneixements previs de la mateixa, o per als interessats en formar-se com socorristes.

  Aquesta professió té una gran oferta en el mercat, però la seva demanda és massa baixa, ja que les persones no li veuen la rellevància a la persona que l’exerceix. D’aquesta manera, per mitjà d’un seguiment organitzat dels objectius específics, es pretén que l’estudiant culmini amb les següents competències o assoliments en la seva professió, com ho són:

  Executar tècniques específiques de natació amb eficàcia i seguretat, prevenir accidents o situacions d’ emergència en instal·lacions aquàtiques, vetllant per la seguretat dels usuaris, rescatar persones en cas d’accident o situació d’emergència en instal·lacions aquàtiques, i assistir com a primer intervinent en cas d’accident o situació d’emergència.

  També es donarà a conèixer a l’estudiant els conceptes que ha de tenir presents per poder exercir en l’àmbit laboral, com busseig bàsic, intervenció en el socorrisme aquàtic, tècniques de rescat en instal·lacions aquàtiques, estratègies de conducta, aspectes psicològics en la fase crítica de l’rescat i la comunicació aplicada a situacions d’emergència.

  Recorda que els capítols i material que s’obtindran dins d’aquest programa formatiu, compten amb la supervisió constant d’un professional expert en el camp de l’Socorrisme Aquàtic, personal que és proporcionat per Emagister.com, el qual té les qualitats apropiades per exercir com a formador.

  Sol·licita informació ara mateix respecte a aquest curs i aprofita l’oportunitat de créixer professional i laboralment amb nosaltres, ja que a l’culminar t’assegurem varietat d’opcions d’ocupació.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Animació d’Activitats Físic-Esportives

  Et fascina el món de l’esport i vols formar-te per dedicar-t’hi? Ja ho fas però vols ampliar el teu currículum, així com els teus coneixements i aptituds a l’respecte? Si la teva resposta ha estat afirmativa, aquest curs és per a tu.

  Es tracta del curs en «Animació d’Activitats Fisicoesportives», ofert pel centre Implika Online i ubicat dins del catàleg formatiu d’Emagister. Amb ell, et convertiràs en tot un professional. Els avantatges que aquest curs t’ofereix són moltes, començant per la seva modalitat online, que et permetrà adaptar els estudis al teu dia a dia i combinar-ho amb qualsevol altra activitat.

  Marca’t tu els horaris i el ritme d’estudi!

  El temari de el curs queda dividit en diferents mòduls, cadascú al seu torn se subdivideix en diferents apartats per tal que la seva comprensió sigui adequada i el teu aprenentatge òptim. Treballaràs Conceptes i característiques de el joc, Classificacions dels jocs, Evolució Històrica de el joc, Bases d’el condicionament físic, L’escalfament, La Resistència, Animació i dinamització … entre molts d’altres conceptes.

  Aprofita ja aquesta oportunitat i converteix-te en un gran professional! Inscriu-te ara mateix amb Emagister.com, i comença a aprendre les teves classes des de la comoditat de casa teva, ajustant els teus propis horaris.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.