Saltar al contenido

Curs de Sensibilització i Reeducació Vial 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Expert Universitarioen COEX Conservació i Explotació de Carreteres

  Aconsegueix la titulació com Expert Universitari en COEX Conservació i Explotació de Carreteres i fa un pas endavant en la teva formació amb aquest programa que t’ofereix Emagister i SEAS – Estudis Superiors Oberts.

  El manteniment de les carreteres requereix de coneixements específics ja que, a diferència de la construcció, interfereixen amb els usuaris de les mateixes.

  Les operacions de conservació modifiquen les condicions de trànsit per la qual cosa es requereix tenir coneixements específics de seguretat viària que afecten la senyalització i la regulació de l’trànsit. L’ús i defensa de la carretera és primordial per assegurar un correcte funcionament.

  Aquest programa d’expert comprèn amb tot detall les operacions de conservació i explotació.

  Vols conèixer més detalls sobre aquest curs?

  Només has de fer clic al botó de sol·licitar informació i contactarem amb tu el més ràpid possible per resoldre tots els teus dubtes i assessorar-te.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Normativa de Trànsit i Seguretat Viària per zeladors-Conductors

  Treballes com a zelador i vols rebre formació sobre conducció viària? Ara pots estar més a prop d’aconseguir els teus objectius gràcies a el curs de Normativa de Trànsit i Seguretat Viària per zeladors-Conductors a distància, gràcies a el qual et formaràs àmpliament sobre circulació viària i et permetrà conèixer tota la normativa.

  A l’ésser un curs a distància tens l’oportunitat de realitzar en l’horari que més et convingui, segons la teva disponibilitat.

  El temari de el curs et formarà sobre trànsit, seguretat viària i circulació, et permetrà conèixer com realitzar avançaments, quin tipus de senyalització has de seguir, quin és el règim sancionador per a zeladors i conductors, així com també altres normes de circulació importants.

  Si voleu conèixer més detalls d’aquest curs, no ho dubtis més i demana informació sense compromís.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Operativa i seguretat de el servei de transport

  Adquirir els coneixements adequats sobre la Operativa i seguretat de l’servei de transport pel que fa a la Conducció racional i operacions relacionades amb els serveis de transport.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.