Saltar al contenido

Curs de Prevenció de Riscos Laborals Gencat 2023

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice

  Formació en prevenció de riscos laborals

  Des de l’Institut Regional de Seguretat i Salut en el Treball renovem el compromís d’apropar la formació bàsica i especialitzada a tots els agents implicats en la prevenció de riscos laborals, buscant sempre noves fórmules, que enriqueixin la formació i l’intercanvi de coneixements i bones pràctiques entre els empresaris, els treballadors, els seus representants i els professionals de la prevenció; amb especial dedicació als col·lectius de treballadors més sensibles i els sectors productius més afectats per la sinistralitat laboral.

  Curs Oficial de Prevenció de Riscos Laborals

  Amb el curs de prevenció de riscos laborals obtindràs el document oficial i totalment vàlid per a l’exercici de les funcions a les que el curs es refereix i a l’estar regulat pel RD 39/97 de 17 de gener.

  Operador de Plataformas Elevadoras

  En CEIF (Centre de Formació Tècnica) t’oferim aquest curs que et permetrà obtenir el certificat / carnet d’una manera ràpida i senzilla, adquirint tots els coneixements teoricopràctics necessaris per ser operador de plataformes elevadores, assistiràs a classe a les nostres instal·lacions on un equip de professors especialistes en la matèria t’ajudaran a comprendre d’una manera molt senzilla tot sobre el funcionament d’aquestes plataformes, els seus riscos i tot el necessari per utilitzar-les.

  Preguntas frecuentes:

  Com em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per que serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.