Saltar al contenido

Curs de Prevenció de Riscos Laborals 2024

Este curso ya hace más de 2 semanas que fue lanzado, si quieres enterarte el primero y no quedarte sin tu plaza, puedes suscribirte a nuestra lista de emails donde te mandaré los nuevos cursos en exclusiva.

Índice de Contenidos

  Formació en prevenció de riscos laborals

  Des d´Emagister renovem el compromís d’apropar la formació bàsica i especialitzada a tots els agents implicats en la prevenció de riscos laborals, buscant sempre noves fórmules, que enriqueixin la formació i l’intercanvi de coneixements i bones pràctiques entre els empresaris, els treballadors, els seus representants i els professionals de la prevenció; amb especial dedicació als col·lectius de treballadors més sensibles i els sectors productius més afectats per la sinistralitat laboral.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Curs Oficial de Prevenció de Riscos Laborals

  Amb el curs de prevenció de riscos laborals obtindràs el document oficial i totalment vàlid per a l’exercici de les funcions a les que el curs es refereix i a l’estar regulat pel RD 39/97 de 17 de gener.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Operador de Plataformas Elevadoras

  T’oferim aquest curs que et permetrà obtenir el certificat / carnet d’una manera ràpida i senzilla, adquirint tots els coneixements teoricopràctics necessaris per ser operador de plataformes elevadores, assistiràs a classe a les nostres instal·lacions on un equip de professors especialistes en la matèria t’ajudaran a comprendre d’una manera molt senzilla tot sobre el funcionament d’aquestes plataformes, els seus riscos i tot el necessari per utilitzar-les.

  Per accedir al curs fes click aquí

  Preguntes freqüents

  Cóm em puc apuntar a un curs del INEM?

  Si trobes un curs que t’interessa, omple el formulari, y quan el curs estigui disponible, nosaltres t’enviarem tota la informació.

  Per qué serveix formarse amb l’INEM?

  El principal objectiu dels cursos Sepe es dotar d’habilitats y aptituds al treballador de cara al mercat laboral.

  Qué podré fer amb un certificat de profesionalitat?

  Podrás utilitzarlo per ampliar el teu currículum y tenir un respald a l’hora d’encarar les entrevistes.